Let
Vinter tzatiki
Vinter tzatiki er en lidt anderledes udgave end den tzatiki vi kender. Her er den med knoldselleri i stedet
Læs mere
Let
Perlespelts risotto med rejer og laks
Perlespelts risotto med rejer og laks er en lækker one-pot ret med fisk. Utrolig nem at lave og tager
Læs mere
Let
Græskargryde
Græskargryde er en efterårsret med græskar, gulerødder, kartofler og hvidkål. Som stadigvæk er frisk og uden at ingredienserne er
Læs mere
Let
Kaningryde
Kaningryde med karry, kokos og en masse grønsager er en super velsmagende og mættende ret og har du ikke
Læs mere
Let
Lun kartoffelsalat med salsa dressing
Lun kartoffelsalat med salsa dressing er en anderledes måde at lave denne ret på, hvor der ikke bruges mælkeprodukter.
Læs mere
Let
Svinekødsburger med sødkartoffelboller
Svinekødsburger med sødkartoffelboller er mit bud på en miljørigtig burger, hvis man vil med på trenden. MEN lige meget
Læs mere
Let
Squashkødboller med tomatsovs og pasta
Squashkødboller med tomatsovs og pasta er en ret helt uden kød. Kødbollerne er udelukkende lavet på squash og mejeriprodukter
Læs mere
Let
Kyllingegryde med mango og perlespelt
Kyllingegryde med mango og perlespelt i en sovs med tomat og miso er en velsmagende hverdagsret, som nok tager
Læs mere
Let
Kikærtefrikadeller med grøn bund
Kikærtefrikadeller med grøn bund er en god opskrift hvis du gerne vil skære lidt ned på kødet og spise
Læs mere