Vintermørbradgryde er en hyggelig ret med masser af grønsager og mager mørbrad. Det mest kalorieholdige her er fløden. Men det skal der også til en gang imellem. Opskriften er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Her om vinteren kan jeg rigtig godt lide gryderetter. Der er noget hyggeligt over det. Denne ret er ikke ligefrem hel sund, men man skal huske at der skal være balance i tingene. så selvom du er ved at tabe dig, så skader lidt fløde ikke.
Skræl sødkartoffelen og skær den i ca. 3x3 cm stykker
Rengør champignon og hvis de er store, skal de gerne deles halvt igennem
Fjern skrallen fra løgene og skær hver løg i 8 både.
Start en stor gryde, pande eller en wok op. Tilsæt smør
Skær mørbraden ud i store stykker, nærmest ligesom bøffer.
Steg stykker af så de får en god stegeflade. Fjern dem fra panden igen og læg dem til side
Tilsæt sødkartoffel, champignon og løg
Krydder med timian, salt og peber
Lad et stege i 5 minutter
Tilsæt mørbraden igen, sammen med æblejuice, fløde og soja
Lad det simre i 7-8 minutter
Rør maizena og vand sammen og hæld det i gryden, til du synes sovsen har den rette tykkelse.
Lad det koge igennem kort.
Smag det hele til med salt og peber og drys med persille.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Her om vinteren kan jeg rigtig godt lide gryderetter. Der er noget hyggeligt over det. Denne ret er ikke ligefrem hel sund, men man skal huske at der skal være balance i tingene. så selvom du er ved at tabe dig, så skader lidt fløde ikke.
Skræl sødkartoffelen og skær den i ca. 3x3 cm stykker
Rengør champignon og hvis de er store, skal de gerne deles halvt igennem
Fjern skrallen fra løgene og skær hver løg i 8 både.
Start en stor gryde, pande eller en wok op. Tilsæt smør
Skær mørbraden ud i store stykker, nærmest ligesom bøffer.
Steg stykker af så de får en god stegeflade. Fjern dem fra panden igen og læg dem til side
Tilsæt sødkartoffel, champignon og løg
Krydder med timian, salt og peber
Lad et stege i 5 minutter
Tilsæt mørbraden igen, sammen med æblejuice, fløde og soja
Lad det simre i 7-8 minutter
Rør maizena og vand sammen og hæld det i gryden, til du synes sovsen har den rette tykkelse.
Lad det koge igennem kort.
Smag det hele til med salt og peber og drys med persille.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?