Vinter tzatiki er en lidt anderledes udgave end den tzatiki vi kender. Her er den med knoldselleri i stedet for agurk og persille.
Denne opskrift giver tilbehør til cirka 6 personer
Jeg kan virkelig godt lide en klassik græsk tzatiki, men jeg synes at man godt kunne bruge knoldselleri lidt mere i madlavningen, derfor har jeg eksperimenteret en lille smule i køkkenet og lavet denne sammensætning. Denne vinter tzatiki kan bruges til kylling, bøf, i en burger, ja mulighederne er mange. Den har lidt smag af hvidløg, men sellerien dæmper den lidt og sammen med persillen, så får den lidt mere friskhed og bid. Prøv den og skriv gerne hvad i synes
Mål alle ingredienser op til dressingen og bland dem alle sammen
Smag til med salt og peber. Husk det må gerne smage lidt igennem, da knoldsellerien vil tage noget af smagen.
Skær knoldsellerien fri for skræl og vask dem.
Riv den på et rivejern eller ved hjælp af en foodprocessor på den grove side.
Om der lige er 400 gram er ikke så vigtigt for dressingen kan sagtens håndterer lidt mere hvis det er
Hak halvdelen af persillen groft
Kom knoldselleri og persille i dressingen og miks det hele godt rundt.
Riv den sidste part af persillen groft og drys den på toppen
Så er den klar velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift giver tilbehør til cirka 6 personer
Jeg kan virkelig godt lide en klassik græsk tzatiki, men jeg synes at man godt kunne bruge knoldselleri lidt mere i madlavningen, derfor har jeg eksperimenteret en lille smule i køkkenet og lavet denne sammensætning. Denne vinter tzatiki kan bruges til kylling, bøf, i en burger, ja mulighederne er mange. Den har lidt smag af hvidløg, men sellerien dæmper den lidt og sammen med persillen, så får den lidt mere friskhed og bid. Prøv den og skriv gerne hvad i synes
Mål alle ingredienser op til dressingen og bland dem alle sammen
Smag til med salt og peber. Husk det må gerne smage lidt igennem, da knoldsellerien vil tage noget af smagen.
Skær knoldsellerien fri for skræl og vask dem.
Riv den på et rivejern eller ved hjælp af en foodprocessor på den grove side.
Om der lige er 400 gram er ikke så vigtigt for dressingen kan sagtens håndterer lidt mere hvis det er
Hak halvdelen af persillen groft
Kom knoldselleri og persille i dressingen og miks det hele godt rundt.
Riv den sidste part af persillen groft og drys den på toppen
Så er den klar velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?