Tunsalat med ponzu dressing er en hurtig og nem salat som både kan bruges som aftensmad og frokost
Denne opskrift er til 2 personer
Når man skal tabe sig, så tror mange det hedder salat, salat, salat og til dels er det også rigtig nok, for hvis man laver salater rigtigt så vil de ikke indeholde så mange kalorier som andre retter. MEN faktisk skal man også tænke sig om når man bare spiser salat, for du skal stadigvæk have proteiner, lidt salt (specielt hvis du sveder når du træner) og så skal du have smag, hvilket er det vigtigste. Hvis salaterne bare er kedelig, så kører man surt i det. Det her er en meget simpel salat med tun, ponzu og mango og det gode ved tunen er at det giver dig mange proteiner og giver en god mæthedsfornemmelse og så gør det faktisk ikke noget hvis mangoen ikke er hel moden og er lidt frisk i smagen, det gør det hele mere lækkert.
Snit spidskålen og rødløget fint
Hak peberfrugten i 1 cm tern (sådan cirka)
Skær mangokødet af stenen og skær skrællen af. Skær mangoen i 1,5 cm stykker.
Dræn tunen godt
Vask og skær persillen groft
Hak valnødderne groft
Bland alle ingredienserne og pisk dem sammen
Smag dressingen til og man må godt kunne smage salten og peberet
Mix spidskålen, rødløg, peberfrugt, mangoen og halvdelen af dressingen sammen og kom det på tallerkenerne
Kom tunen, persillen og valnødderne ovenpå salaten
Hæld det resterende dressing over salaten og så kan den spises.
God appetit 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Når man skal tabe sig, så tror mange det hedder salat, salat, salat og til dels er det også rigtig nok, for hvis man laver salater rigtigt så vil de ikke indeholde så mange kalorier som andre retter. MEN faktisk skal man også tænke sig om når man bare spiser salat, for du skal stadigvæk have proteiner, lidt salt (specielt hvis du sveder når du træner) og så skal du have smag, hvilket er det vigtigste. Hvis salaterne bare er kedelig, så kører man surt i det. Det her er en meget simpel salat med tun, ponzu og mango og det gode ved tunen er at det giver dig mange proteiner og giver en god mæthedsfornemmelse og så gør det faktisk ikke noget hvis mangoen ikke er hel moden og er lidt frisk i smagen, det gør det hele mere lækkert.
Snit spidskålen og rødløget fint
Hak peberfrugten i 1 cm tern (sådan cirka)
Skær mangokødet af stenen og skær skrællen af. Skær mangoen i 1,5 cm stykker.
Dræn tunen godt
Vask og skær persillen groft
Hak valnødderne groft
Bland alle ingredienserne og pisk dem sammen
Smag dressingen til og man må godt kunne smage salten og peberet
Mix spidskålen, rødløg, peberfrugt, mangoen og halvdelen af dressingen sammen og kom det på tallerkenerne
Kom tunen, persillen og valnødderne ovenpå salaten
Hæld det resterende dressing over salaten og så kan den spises.
God appetit 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?