Torsk med squash i cashewbasilikumpesto. Er en utrolig let og hurtig fiskeret. få sund man på under 15 minutter
Denne opskrift er til 2 personer
Er du kun en, så lav en fuld portion pesto og gem den til at bruge som topping på noget godt skinke eller andet.. Den kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet
Denne ret er vi blevet meget glade for herhjemme. Den falder ikke så tungt, vi kan bruge vores squash fra haven og maven er så glad for det. De primære kalorier kommer fra pestoen, men der kommer smagen også. Så du skal ikke gå ned på pesto 🙂
Start med at tænde en ovn på 200 grader varmluft
Sæt en 2 liters gryde over med varm vand, for fuld blus.
Vask basilikum og put det den og alle de andre ingredienser i en blender, kværn lidt frisk peber udover og blend til den er glat.
Smag til med peber og måske lidt mere citron, soja. Alt efter hvordan du kan lide den
Hæld den ud i en lille skål
Skyld squashen og har du en spiralizer, som den kan gå i, så brug den til at lave fine spaghetti af den.
Har du ikke er spiralizer, så kan du bruge en skrællekniv og lave lange bånd, ved at skrælle rundt på squashens hjørner... Du kan også skære med en kniv hvis du bedre foretrækker det, men det tager tid.
Når "spaghettien" er klar, vandet koger og du har saltet vandet, så put dem i. De skal have ca. 2-3 minutter
Læg fisken i en bradepanden, krydder med salt og peber
Sæt fisken i ovnen ca. 4 minutter.
Stegningen på fisken kommer selvfølgelig an på hvor tyk din fisk er. Er det et stor toskeloins så skal den have ca. 10 minutter. Er det de torske stykker ofte køber i supermarked frisk, så er 4 minutter nok for et stykke fisk på ca. 1 cm tykkelse.
Når squashen har kogt, så hæld vandet fra og hæld den tilbage i gryden
Tilsæt pesto og rucola og vend det rundt
Ta fiske ud af ovnen
Anret en passende mængde af squashpastaen med cashewbasilikumspestoen i bunden af tallerkenen og læg fisken ovenpå. Anret med nogle små blade basilikum, for at få den rene smag
Spis straks, så fisken ikke bliver kold 🙂
God fornøjelse
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Er du kun en, så lav en fuld portion pesto og gem den til at bruge som topping på noget godt skinke eller andet.. Den kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet
Denne ret er vi blevet meget glade for herhjemme. Den falder ikke så tungt, vi kan bruge vores squash fra haven og maven er så glad for det. De primære kalorier kommer fra pestoen, men der kommer smagen også. Så du skal ikke gå ned på pesto 🙂
Start med at tænde en ovn på 200 grader varmluft
Sæt en 2 liters gryde over med varm vand, for fuld blus.
Vask basilikum og put det den og alle de andre ingredienser i en blender, kværn lidt frisk peber udover og blend til den er glat.
Smag til med peber og måske lidt mere citron, soja. Alt efter hvordan du kan lide den
Hæld den ud i en lille skål
Skyld squashen og har du en spiralizer, som den kan gå i, så brug den til at lave fine spaghetti af den.
Har du ikke er spiralizer, så kan du bruge en skrællekniv og lave lange bånd, ved at skrælle rundt på squashens hjørner... Du kan også skære med en kniv hvis du bedre foretrækker det, men det tager tid.
Når "spaghettien" er klar, vandet koger og du har saltet vandet, så put dem i. De skal have ca. 2-3 minutter
Læg fisken i en bradepanden, krydder med salt og peber
Sæt fisken i ovnen ca. 4 minutter.
Stegningen på fisken kommer selvfølgelig an på hvor tyk din fisk er. Er det et stor toskeloins så skal den have ca. 10 minutter. Er det de torske stykker ofte køber i supermarked frisk, så er 4 minutter nok for et stykke fisk på ca. 1 cm tykkelse.
Når squashen har kogt, så hæld vandet fra og hæld den tilbage i gryden
Tilsæt pesto og rucola og vend det rundt
Ta fiske ud af ovnen
Anret en passende mængde af squashpastaen med cashewbasilikumspestoen i bunden af tallerkenen og læg fisken ovenpå. Anret med nogle små blade basilikum, for at få den rene smag
Spis straks, så fisken ikke bliver kold 🙂
God fornøjelse
Har du noget du gerne vil dele ?