Spidskålssalat med spinat, vindruer og mandler er en simpel salat med en yoghurt dressing. Den kan både spises alene men kan også bruges som tilbehør til et stykke køb eller fisk. Denne opskrift er til 4 personer til frokost
Salat til 4 personer til frokost eller som tilbehør til fisk og kød.
Spidskålssalat med spinat, vindruer og mandler er en salat som jeg både kan finde på bare at spise til frokost eller aftensmad. Det fungerer fint alene eller sammen med et stykke kød eller fisk. Salaten har både, surt, sødt salt og bittert, samt umami. Man skal passe på med pebermængden i denne salat, for ellers kan de dominere. Denne salat er så hurtig at lave og ved at man kommer spidskålen ned i dressingen, så kan man ødelægge stukturen lidt i kålen. Så den er nemmere at spise og de andre ting bliver ikke berørt af dressingen og derved stadigvæk i deres rene form. Prøv salaten og skriv en kommentar.
Snit løget meget meget fint og kom det i en skål sammen med alle de andre ingredienser.
Pisk det hele sammen og smag til med salt og peber. Der skal ikke så meget peber i dressingen.
Snit spidskålen fint og kom den op i en skål
Hæld dressingen over og rør spidskålen rundt i dressingen, så den er godt dækket
Hak spinaten, så den er i mindre stykke. Bruger du babyspinat så skal du måske kun hakke igennem en gang
Kom spinaten ned til spidskålen og vend det let rundt
Vask og hak bladsellerien fint
Vask vindruerne og halver halvdelen
Find et fad eller anret på 4 tallerkener.
Fordel spidkålen/spinaten med dressingen på fadet eller tallerkenerne.
Drys med bladsellerien, vindruerne, samt mandlerne. Så de er fordelt rundt på salaten.
Vask og riv groft persillen op i lidt mindre stykke og drys den ud over.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Salat til 4 personer til frokost eller som tilbehør til fisk og kød.
Spidskålssalat med spinat, vindruer og mandler er en salat som jeg både kan finde på bare at spise til frokost eller aftensmad. Det fungerer fint alene eller sammen med et stykke kød eller fisk. Salaten har både, surt, sødt salt og bittert, samt umami. Man skal passe på med pebermængden i denne salat, for ellers kan de dominere. Denne salat er så hurtig at lave og ved at man kommer spidskålen ned i dressingen, så kan man ødelægge stukturen lidt i kålen. Så den er nemmere at spise og de andre ting bliver ikke berørt af dressingen og derved stadigvæk i deres rene form. Prøv salaten og skriv en kommentar.
Snit løget meget meget fint og kom det i en skål sammen med alle de andre ingredienser.
Pisk det hele sammen og smag til med salt og peber. Der skal ikke så meget peber i dressingen.
Snit spidskålen fint og kom den op i en skål
Hæld dressingen over og rør spidskålen rundt i dressingen, så den er godt dækket
Hak spinaten, så den er i mindre stykke. Bruger du babyspinat så skal du måske kun hakke igennem en gang
Kom spinaten ned til spidskålen og vend det let rundt
Vask og hak bladsellerien fint
Vask vindruerne og halver halvdelen
Find et fad eller anret på 4 tallerkener.
Fordel spidkålen/spinaten med dressingen på fadet eller tallerkenerne.
Drys med bladsellerien, vindruerne, samt mandlerne. Så de er fordelt rundt på salaten.
Vask og riv groft persillen op i lidt mindre stykke og drys den ud over.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?