Mættende rugbrødssandwich med fetacream og kylling, samt hurtigsyltet rødløg. Utrolig hurtig og lækker
Denne opskrift er til 2 personer
Har man travlt en hverdag, så kan man sagtens lave en sandwich, som ikke er fyld med mayo 🙂 I denne opskrift er mayo skiftet ud med fetacream.
Vil man skære endnu mere ned på kalorier, så kan man udskifte fetacreamen med hytteost eller lave en skyrcream blandet med f.eks. timian og lidt hvidløg.
Denne opskrift kan også bruges til frokost fordi smagene blander sig på en god måde selvom den skal ligge mange timer i en madkasse.
Start med at tænde op for en pande på fuld blus
Skær kyllingebrystet i strimler og put det i en pose og tilsæt olie, timian, salt og peber.
Find en brødrister og læg de 4 stykker rugbrød op på. Rist det på begge sider til det er godt ristet.
Når panden er varm, så læg kyllingestrimlerne på. Rør i dem undervejs... De skal have ca. 10-12 minutter
Pas på de ikke bliver tørre.
Fjern skal fra rødløg og skær det over på langs og efterfølgende skær det i tynde skiver.
Læg rødløgene i en lille skål og tilsæt balsamico.
Brug dine hænder og massere løgene til de begynder at blive lidt bløde.. Tage måske 2 minutter
Put feta, skyr i en skål
Mas fetaen og skyren med en gaffel. Så fetaen er næsten helt most ud. Smag til med salt og peber
Når kyllingestrimlerne er klare og rugbrødet er ristet så er det tid til at samle
Læg rugbrødet i bunden på tallerkenen.
Læg lidt fetacream ovenpå rugbrødet.
Ta halvdelen af rucolaen og læg ovenpå.
Fordel kyllingestrimlerne ovenpå rucolaen og læg fetacream og syltet løg ovenpå
Afslut med et låg af rugbrød
Velbekomme
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Har man travlt en hverdag, så kan man sagtens lave en sandwich, som ikke er fyld med mayo 🙂 I denne opskrift er mayo skiftet ud med fetacream.
Vil man skære endnu mere ned på kalorier, så kan man udskifte fetacreamen med hytteost eller lave en skyrcream blandet med f.eks. timian og lidt hvidløg.
Denne opskrift kan også bruges til frokost fordi smagene blander sig på en god måde selvom den skal ligge mange timer i en madkasse.
Start med at tænde op for en pande på fuld blus
Skær kyllingebrystet i strimler og put det i en pose og tilsæt olie, timian, salt og peber.
Find en brødrister og læg de 4 stykker rugbrød op på. Rist det på begge sider til det er godt ristet.
Når panden er varm, så læg kyllingestrimlerne på. Rør i dem undervejs... De skal have ca. 10-12 minutter
Pas på de ikke bliver tørre.
Fjern skal fra rødløg og skær det over på langs og efterfølgende skær det i tynde skiver.
Læg rødløgene i en lille skål og tilsæt balsamico.
Brug dine hænder og massere løgene til de begynder at blive lidt bløde.. Tage måske 2 minutter
Put feta, skyr i en skål
Mas fetaen og skyren med en gaffel. Så fetaen er næsten helt most ud. Smag til med salt og peber
Når kyllingestrimlerne er klare og rugbrødet er ristet så er det tid til at samle
Læg rugbrødet i bunden på tallerkenen.
Læg lidt fetacream ovenpå rugbrødet.
Ta halvdelen af rucolaen og læg ovenpå.
Fordel kyllingestrimlerne ovenpå rucolaen og læg fetacream og syltet løg ovenpå
Afslut med et låg af rugbrød
Velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?