Forfattermaria
Bedømmelse

Rød chiagrød med frosne skovbær er en god og proteinrig morgenmad, som kan holde dig mæt helt til frokost. Rigtig god hvis du gerne vil tabe dig eller holde dit blodsukker stabil.

Rød chiagrød - sund morgenmad til hverdag og vægttab
PortionsstørrelsePortion
Prep Time10 minsTotal tid10 mins
8 portioner
Morgenmad til 8 dage på 10 minutter
1

Denne opskrift giver 8 portioner

Chiafrø er godt til mange ting her som morgengrød, men også i bagværk eller man kan bruge det til at tykne mousser og andet. Det kan bruges til rigtig mange ting. Chiafrø er noget rigtig mange kender til efterhånden som en slags superfood. Chiafrø indeholder godt med proteiner og er derfor rigtig godt hvis man kan få dem ind i morgenmaden, da det kan være der det kan være svært at få nok protein til at dække til frokost, så du ikke bliver sulten.

Jeg har tidligere lavet en traditionel chiagrød, hvor jeg bruger krydderier til at give lidt smag. Her bruger jeg frossen skovbær blanding, men du kan også bruge andre bær, jordbær, hindbær, brombær, hvad du har lyst til. Så prøv denne opskrift af og skriv gerne en kommentar om hvad du synes

Sådan laver du rød chiagrød - aftenen før
2

Kom kefir, frossen frugt, avokado (uden sten og skal), vaniljepulver, salt op i en blender og blend det indtil det er blevet en homogenmasse uden klumper.

3

Kom blanding op i en skål, gerne en hvor du har låg til

Tilsæt skyr og rør eller pisk det ud i blandingen.

Vej herefter chiafrøene af, tilsæt dem og rør dem jævnt ud i grøden.

4

Stil skålen i køleskabet i minimum 5-6 timer, gerne natten over.

Så er der morgenmad til de næste 8 dage 🙂

Ideer til topping
5

Forskellige typer frugt, her har jeg brugt blommer og vindruer. Men det kan også være æbler, hindbær eller hvad du har lyst til.

Min almindelig mysli eller pina colada mysli

Forskellige typer frø, nødder eller kakaonibs

Ingredients

8 portioner

Directions

Morgenmad til 8 dage på 10 minutter
1

Denne opskrift giver 8 portioner

Chiafrø er godt til mange ting her som morgengrød, men også i bagværk eller man kan bruge det til at tykne mousser og andet. Det kan bruges til rigtig mange ting. Chiafrø er noget rigtig mange kender til efterhånden som en slags superfood. Chiafrø indeholder godt med proteiner og er derfor rigtig godt hvis man kan få dem ind i morgenmaden, da det kan være der det kan være svært at få nok protein til at dække til frokost, så du ikke bliver sulten.

Jeg har tidligere lavet en traditionel chiagrød, hvor jeg bruger krydderier til at give lidt smag. Her bruger jeg frossen skovbær blanding, men du kan også bruge andre bær, jordbær, hindbær, brombær, hvad du har lyst til. Så prøv denne opskrift af og skriv gerne en kommentar om hvad du synes

Sådan laver du rød chiagrød - aftenen før
2

Kom kefir, frossen frugt, avokado (uden sten og skal), vaniljepulver, salt op i en blender og blend det indtil det er blevet en homogenmasse uden klumper.

3

Kom blanding op i en skål, gerne en hvor du har låg til

Tilsæt skyr og rør eller pisk det ud i blandingen.

Vej herefter chiafrøene af, tilsæt dem og rør dem jævnt ud i grøden.

4

Stil skålen i køleskabet i minimum 5-6 timer, gerne natten over.

Så er der morgenmad til de næste 8 dage 🙂

Ideer til topping
5

Forskellige typer frugt, her har jeg brugt blommer og vindruer. Men det kan også være æbler, hindbær eller hvad du har lyst til.

Min almindelig mysli eller pina colada mysli

Forskellige typer frø, nødder eller kakaonibs

Rød chiagrød