Pina colada mysli med dehydreret ananas, banan samt ristet kokos, sesamfrø og cashewnødder. Så kan du komme til sydens sol fra morgenstunden. Denne opskrift er til 1 uge for en person, måske lidt mere 🙂
En anderledes morgenmads mysli, som også kan bruges som crunch på en kage, ovenpå en æbledessert. Der er flere muligheder. Denne mysli har en fantastisk balance af alle de smage som man kender fra en pina colada og ovenpå en chiagrød, skyr/yoghurt, hjemmelavet bananpære yoghurt. Så afslutter det måltidet så godt.
I denne opskrift bruger jeg en dehydrator til at lave mine tørret ananas og bananer . Det er et værktøj som kan være godt at investere i hvis man gerne vil tabe sig. for det åbner mange muligheder for sundt slik og søde indslag som er bedre for dit blodsukker end almindelig sukker. Det eneste som man skal huske på er at når man dehydrerer frugt, så binder man også sukkerstofferne, men det er bedre for dig end almindelig sukker og du får nogle bonus ting som vitaminer og mineraler samtidig. En dehydrator koster fra 200 kr. og op efter, men jeg synes klart den er værd at investere i. Du kan også sagtens tørre dine ananas og bananskiverne i ovnen, det kan også fint lade sig gøre.
Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker
Skræl bananen og skær den i tynde skiver
Læg alt frugten op i dehydratoren og lad det dehydrere ved 50-55 grader i ca. 12-14 timer
Jeg plejer gerne at gøre dette natten over
Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker
Skræl bananen og skær den i tynde skiver
Læg alt frugten op på en bageplade med bagepapir
Bag frugten ved 50 grader i 7-8 timer
Kom den revne kokos, sesamfrø og grovhakket cashewnødder på en pande og lad dem få farve, uden af de bliver sorte
Når de er gyldne, så kom dem i en skål
Hæld havregrynene på en pande og lad dem også få lidt farve i 3-4 minutter
Kom dem op i skålen sammen med de andre ting
Når de ristede ingredienser er kolde, kommer du de dehydreret ananas og banan skiver ned i blandingen og vend det hele godt rundt
Opbevar det i et tætsluttet glas eller en skål med låg
Ingredients
Directions
En anderledes morgenmads mysli, som også kan bruges som crunch på en kage, ovenpå en æbledessert. Der er flere muligheder. Denne mysli har en fantastisk balance af alle de smage som man kender fra en pina colada og ovenpå en chiagrød, skyr/yoghurt, hjemmelavet bananpære yoghurt. Så afslutter det måltidet så godt.
I denne opskrift bruger jeg en dehydrator til at lave mine tørret ananas og bananer . Det er et værktøj som kan være godt at investere i hvis man gerne vil tabe sig. for det åbner mange muligheder for sundt slik og søde indslag som er bedre for dit blodsukker end almindelig sukker. Det eneste som man skal huske på er at når man dehydrerer frugt, så binder man også sukkerstofferne, men det er bedre for dig end almindelig sukker og du får nogle bonus ting som vitaminer og mineraler samtidig. En dehydrator koster fra 200 kr. og op efter, men jeg synes klart den er værd at investere i. Du kan også sagtens tørre dine ananas og bananskiverne i ovnen, det kan også fint lade sig gøre.
Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker
Skræl bananen og skær den i tynde skiver
Læg alt frugten op i dehydratoren og lad det dehydrere ved 50-55 grader i ca. 12-14 timer
Jeg plejer gerne at gøre dette natten over
Skæl ananassen, skær den i tynde skiver og del hver skive i 6-8 stykker
Skræl bananen og skær den i tynde skiver
Læg alt frugten op på en bageplade med bagepapir
Bag frugten ved 50 grader i 7-8 timer
Kom den revne kokos, sesamfrø og grovhakket cashewnødder på en pande og lad dem få farve, uden af de bliver sorte
Når de er gyldne, så kom dem i en skål
Hæld havregrynene på en pande og lad dem også få lidt farve i 3-4 minutter
Kom dem op i skålen sammen med de andre ting
Når de ristede ingredienser er kolde, kommer du de dehydreret ananas og banan skiver ned i blandingen og vend det hele godt rundt
Opbevar det i et tætsluttet glas eller en skål med låg
Har du noget du gerne vil dele ?