Pasta med græskarsovs og kylling er en mættende og god vinterret med græskar, kylling og frisk pasta. Lige til at gå om bord i. Denne opskrift er til 2 personer
Denne opskrift er til 2 personer
Igennem mit vægttab, der er jeg ofte blevet spurgt; "Når hvad spiser du så ikke her mens du skal tabe dig ?" eller "Hvad har du udeladt at spise at fødevarekategorier ?" Til det har jeg svaret; "Jeg spiser alt" Under mit vægttab og nu her mens jeg har holdt det... Der har jeg spist alt også pasta, kartofler, chokolade, is med videre. Jeg mener ikke man skal udelukke noget eller bruge erstatningsprodukter. Men spise mindre og mere balanceret af det naturlige. Det gælder også når det kommer til pasta. Frisk pasta påvirker blodsukkeret mindre end tørret pasta gør og derved giver det mere stabil blodsukker... Kalorier er der og derfor skal man ikke spise for meget. MEN kan man godt lide pasta, som jeg kan så skal man også have det en gang imellem. Her i denne opskrift tilsætter jeg en masse grønsager i sovsen, for at give mere mæthed og det eneste fedt der bliver brugt er det som vi steger af fra baconnet.
Tænd din ovn på 200 grader varmluft
Sæt en gryde over med 1 liter vand, tørret timian og bouillonterning
Find dit kyllingebryst frem og drys det på begge sider med salt, peber og tørret timian
Kom det i ovnen også selvom ovnen ikke er helt klar... Sæt et ur på 30 minutter (er din ovn helt opvarmet, så ikke mere en 25 minutter, selvfølgelig alt efter tykkelse på dit kyllingebryst)
Skær skrallen af den halve butternut squash og skær kødet i små 1,5 x 1,5 cm tern. Behøver ikke være nøjagtig men bare små tern, for at forkorte kogetid. Det skal blendes bagefter.
Skær løget i ukurante tern
Kom butternut squash og løget op i vandet
Kog det i ca. 10-12 minutter
Kom bacon på en kold pande og tænd for fuld blus.
Rens og skær champignon i mindre stykker 1/4 eller 1/2 alt efter temperament.
Når baconnet er begyndt at smide sit fedt, tilsætter du champignon og tørret timian. Lad det stege godt af og stil det derefter til side
Mærk på græskarene om de er møre.
Hvis de er det så hæld vandet fra nede i en skål, du må ikke smide det ud endnu.
Kom græskar og løg i en blender eller brug en stavblender.
Sæt med det samme noget nyt varmt vand fra hanen over på komfuret på fuld blus. Det skal bruges til pastaen
Mos grønsagerne ud og tilsæt lidt af vandet, så du får en sovse konsistens. Den må hellere være lidt for tynd end for tyk.. For pastaen stjæler noget af væsken senere
Smag sovsen til med salt og peber og kom den over til champignon og bacon og varm det stille og rolig op
Når vandet koger tilsætter du ca. 10 gram salt pr liter vand
Hæld pastaen i vandet og lad den koge efter pakkens anvisninger. Den må ikke være for blød, da den skal tilberede videre i sovsen. Cirka 3-4 minutter
Når pastaen er færdig, drænes vandet fra, men gem lidt i en kop til at spæde op med hvis pastaen bliver tør. Kom pastaen i sovsen, rør rundt og lad det koge op.
Når kyllingen har fået ca. 30 minutter, så tag den ud og lad den hvile 5 minutter
Skær den ud i store stykker. Er kyllingen for rå for dig på dette tidspunkt, så steg stykkerne på en pande hurtigt. Det kan være svært med størrelser på kyllingebryster hvor meget de skal have.
Så skal der anrettes
Fordel pastaen og fyldet på to tallerkner og fordel kyllingen og drys med lidt persille
God appetit
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Igennem mit vægttab, der er jeg ofte blevet spurgt; "Når hvad spiser du så ikke her mens du skal tabe dig ?" eller "Hvad har du udeladt at spise at fødevarekategorier ?" Til det har jeg svaret; "Jeg spiser alt" Under mit vægttab og nu her mens jeg har holdt det... Der har jeg spist alt også pasta, kartofler, chokolade, is med videre. Jeg mener ikke man skal udelukke noget eller bruge erstatningsprodukter. Men spise mindre og mere balanceret af det naturlige. Det gælder også når det kommer til pasta. Frisk pasta påvirker blodsukkeret mindre end tørret pasta gør og derved giver det mere stabil blodsukker... Kalorier er der og derfor skal man ikke spise for meget. MEN kan man godt lide pasta, som jeg kan så skal man også have det en gang imellem. Her i denne opskrift tilsætter jeg en masse grønsager i sovsen, for at give mere mæthed og det eneste fedt der bliver brugt er det som vi steger af fra baconnet.
Tænd din ovn på 200 grader varmluft
Sæt en gryde over med 1 liter vand, tørret timian og bouillonterning
Find dit kyllingebryst frem og drys det på begge sider med salt, peber og tørret timian
Kom det i ovnen også selvom ovnen ikke er helt klar... Sæt et ur på 30 minutter (er din ovn helt opvarmet, så ikke mere en 25 minutter, selvfølgelig alt efter tykkelse på dit kyllingebryst)
Skær skrallen af den halve butternut squash og skær kødet i små 1,5 x 1,5 cm tern. Behøver ikke være nøjagtig men bare små tern, for at forkorte kogetid. Det skal blendes bagefter.
Skær løget i ukurante tern
Kom butternut squash og løget op i vandet
Kog det i ca. 10-12 minutter
Kom bacon på en kold pande og tænd for fuld blus.
Rens og skær champignon i mindre stykker 1/4 eller 1/2 alt efter temperament.
Når baconnet er begyndt at smide sit fedt, tilsætter du champignon og tørret timian. Lad det stege godt af og stil det derefter til side
Mærk på græskarene om de er møre.
Hvis de er det så hæld vandet fra nede i en skål, du må ikke smide det ud endnu.
Kom græskar og løg i en blender eller brug en stavblender.
Sæt med det samme noget nyt varmt vand fra hanen over på komfuret på fuld blus. Det skal bruges til pastaen
Mos grønsagerne ud og tilsæt lidt af vandet, så du får en sovse konsistens. Den må hellere være lidt for tynd end for tyk.. For pastaen stjæler noget af væsken senere
Smag sovsen til med salt og peber og kom den over til champignon og bacon og varm det stille og rolig op
Når vandet koger tilsætter du ca. 10 gram salt pr liter vand
Hæld pastaen i vandet og lad den koge efter pakkens anvisninger. Den må ikke være for blød, da den skal tilberede videre i sovsen. Cirka 3-4 minutter
Når pastaen er færdig, drænes vandet fra, men gem lidt i en kop til at spæde op med hvis pastaen bliver tør. Kom pastaen i sovsen, rør rundt og lad det koge op.
Når kyllingen har fået ca. 30 minutter, så tag den ud og lad den hvile 5 minutter
Skær den ud i store stykker. Er kyllingen for rå for dig på dette tidspunkt, så steg stykkerne på en pande hurtigt. Det kan være svært med størrelser på kyllingebryster hvor meget de skal have.
Så skal der anrettes
Fordel pastaen og fyldet på to tallerkner og fordel kyllingen og drys med lidt persille
God appetit
Har du noget du gerne vil dele ?