Omelet med hytteost og avokado er en hurtig og velsmagende morgenmad, som kan holde dig mæt til næste måltid
Denne opskrift er til 1 person
Jeg elsker denne morgenmad og den er så hurtig og lækker at den også kan spises i hverdagen. Tricket er at du ikke gennemsteger omeletten, ha live lidt flydende masse tilbage. Så er den allerbedst
Find æg, hytteost og avokado frem
Flæk avokadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud af den ene avokado med en spiseske. Skal du ikke bruge den anden halvdel lige nu, så dryp med lidt citron, enten frisk eller fra flaske. Så kan den holde til i morgen. Skær avokadoen i skiver
Pisk de 2 æg med salt og peber
Find en lille stegepande.. Jeg plejer at bruge en pandekagepande eller en 22 cm. Tænd den for fuld varme
Når panden er varm, så skru ned
Hæld smørret på panden og når det er smeltet så tilsæt de piskede æg
Lad æggene stå ved mellem varme.
Rør ikke ved æggene og når du kan se den er næsten gennemstegt, så fjern den fra varmen.
Hæld omeletten over på en tallerken
Fordel hytteosten og avokadoen og fold omeletten hen over fyldet.
Drys med frisk basilikum eller timian og spis den med det samme.
God appetit 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 1 person
Jeg elsker denne morgenmad og den er så hurtig og lækker at den også kan spises i hverdagen. Tricket er at du ikke gennemsteger omeletten, ha live lidt flydende masse tilbage. Så er den allerbedst
Find æg, hytteost og avokado frem
Flæk avokadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud af den ene avokado med en spiseske. Skal du ikke bruge den anden halvdel lige nu, så dryp med lidt citron, enten frisk eller fra flaske. Så kan den holde til i morgen. Skær avokadoen i skiver
Pisk de 2 æg med salt og peber
Find en lille stegepande.. Jeg plejer at bruge en pandekagepande eller en 22 cm. Tænd den for fuld varme
Når panden er varm, så skru ned
Hæld smørret på panden og når det er smeltet så tilsæt de piskede æg
Lad æggene stå ved mellem varme.
Rør ikke ved æggene og når du kan se den er næsten gennemstegt, så fjern den fra varmen.
Hæld omeletten over på en tallerken
Fordel hytteosten og avokadoen og fold omeletten hen over fyldet.
Drys med frisk basilikum eller timian og spis den med det samme.
God appetit 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?