Forfattermaria
Bedømmelse

Omelet med hytteost og avokado er en hurtig og velsmagende morgenmad, som kan holde dig mæt til næste måltid

Omelet med hytteost og avokado fra GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time2 minsKoge/bage tid 5 minsTotal tid7 mins
1

Denne opskrift er til 1 person

Jeg elsker denne morgenmad og den er så hurtig og lækker at den også kan spises i hverdagen. Tricket er at du ikke gennemsteger omeletten, ha live lidt flydende masse tilbage. Så er den allerbedst

Sådan laver du retten
2

Find æg, hytteost og avokado frem

Flæk avokadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud af den ene avokado med en spiseske. Skal du ikke bruge den anden halvdel lige nu, så dryp med lidt citron, enten frisk eller fra flaske. Så kan den holde til i morgen. Skær avokadoen i skiver

Pisk de 2 æg med salt og peber

Find en lille stegepande.. Jeg plejer at bruge en pandekagepande eller en 22 cm. Tænd den for fuld varme

3

Når panden er varm, så skru ned

Hæld smørret på panden og når det er smeltet så tilsæt de piskede æg

Lad æggene stå ved mellem varme.

Rør ikke ved æggene og når du kan se den er næsten gennemstegt, så fjern den fra varmen.

Anretning
4

Hæld omeletten over på en tallerken

Fordel hytteosten og avokadoen og fold omeletten hen over fyldet.

Drys med frisk basilikum eller timian og spis den med det samme.

God appetit 🙂

Ingredients

Directions

1

Denne opskrift er til 1 person

Jeg elsker denne morgenmad og den er så hurtig og lækker at den også kan spises i hverdagen. Tricket er at du ikke gennemsteger omeletten, ha live lidt flydende masse tilbage. Så er den allerbedst

Sådan laver du retten
2

Find æg, hytteost og avokado frem

Flæk avokadoen og fjern stenen. Skrab kødet ud af den ene avokado med en spiseske. Skal du ikke bruge den anden halvdel lige nu, så dryp med lidt citron, enten frisk eller fra flaske. Så kan den holde til i morgen. Skær avokadoen i skiver

Pisk de 2 æg med salt og peber

Find en lille stegepande.. Jeg plejer at bruge en pandekagepande eller en 22 cm. Tænd den for fuld varme

3

Når panden er varm, så skru ned

Hæld smørret på panden og når det er smeltet så tilsæt de piskede æg

Lad æggene stå ved mellem varme.

Rør ikke ved æggene og når du kan se den er næsten gennemstegt, så fjern den fra varmen.

Anretning
4

Hæld omeletten over på en tallerken

Fordel hytteosten og avokadoen og fold omeletten hen over fyldet.

Drys med frisk basilikum eller timian og spis den med det samme.

God appetit 🙂

Omelet med hytteost og avokado