Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med og det gør du i den grad her. Denne opskrift er til 2 personer
Denne opskrift er til 2 personer
Ørredsalat.. Kan det blive bedre.... Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med. Du får det fede fra ørreden, det krydret fra dressingen, det friske fra salaterne, det syrlig fra citronkålen og så det pebrede fra karsen og den er ikke kun til pynt, ligesom dilden heller ikke er. De skal gerne med for at få balance på salaten
Start med at snitte hvidkålen rigtig fint og kom den i en skål. Kom skal af en hel citron og saft af en halv ned til hvidkålen sammen med 1/4 tsk. salt. Knus med fingere hvidkålen, så den begynder at blive blødere. Går det i 2 minutter
Snit icebergsalaten fint
Vask feldsalaten
Dræn aspargesen
Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber.. Husk dressingen godt må smage af noget og den må faktisk gerne være for stærk. Salaten tager rigtig meget smag.
Find en pande og sæt den over fuld varme
Når panden er varm tilsættes smørret. Lad det smelte
Kom ørreden på panden og krydder med salt og peber
Lad den stege halvt igennem. Vend den derefter og give den 1/2 - 1 minut på panden, på den anden side. Sluk herefter og lad den stå på eftervarmen i 3-4 minutter
Fordel dressingen på tallerkenerne i bunden og bred den lidt ud.
Placer derpå icebergsalat og citronhvidkålen
Læg lidt af feldsalaten på.
Pluk ørreden i nogle fine stykker og fordel dem oven på salaten
Kom herefter mere af feldsalaten på samt asparges, dild og karse. Fordel det rundt på tallerkenen
Så er retten klar til at spise.. Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Ørredsalat.. Kan det blive bedre.... Jeg elsker fisk og jeg kan rigtig godt lide salater, hvor man får alle smagsnuancer med. Du får det fede fra ørreden, det krydret fra dressingen, det friske fra salaterne, det syrlig fra citronkålen og så det pebrede fra karsen og den er ikke kun til pynt, ligesom dilden heller ikke er. De skal gerne med for at få balance på salaten
Start med at snitte hvidkålen rigtig fint og kom den i en skål. Kom skal af en hel citron og saft af en halv ned til hvidkålen sammen med 1/4 tsk. salt. Knus med fingere hvidkålen, så den begynder at blive blødere. Går det i 2 minutter
Snit icebergsalaten fint
Vask feldsalaten
Dræn aspargesen
Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber.. Husk dressingen godt må smage af noget og den må faktisk gerne være for stærk. Salaten tager rigtig meget smag.
Find en pande og sæt den over fuld varme
Når panden er varm tilsættes smørret. Lad det smelte
Kom ørreden på panden og krydder med salt og peber
Lad den stege halvt igennem. Vend den derefter og give den 1/2 - 1 minut på panden, på den anden side. Sluk herefter og lad den stå på eftervarmen i 3-4 minutter
Fordel dressingen på tallerkenerne i bunden og bred den lidt ud.
Placer derpå icebergsalat og citronhvidkålen
Læg lidt af feldsalaten på.
Pluk ørreden i nogle fine stykker og fordel dem oven på salaten
Kom herefter mere af feldsalaten på samt asparges, dild og karse. Fordel det rundt på tallerkenen
Så er retten klar til at spise.. Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?