Min Linsepastasalat er fuld af gode grønsager, med masser af protein som kan holde dig mæt længe og så er den god i madpakken. Prøv den. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Denne pastasalat er god til mange ting. Den kan fint fungere som et aftensmåltid sammen med et stykke kød eller du kan få den alene. Ingredienserne i denne salat er også nogle som kan holde sig friske selvom de har fået dressing over sig. Derfor er den Linsepastasalat også gode til frokost og frokost on the go.
Sæt en gryde over med varm vand
Når vandet koger, tilsættes godt med salt, ca. 10 gram pr liter vand og kom linsepastaen i. Kog den efter anvisningerne på pakken.
Den plejer at skulle koge ca. 8 minutter
Pil løget og skær det i tynde halve skiver
Snit det røde spidskål i meget tynde strimler
Snit blomkålsbuketter i tynde skiver
Vask og halver cherrytomaterne
Hak persillen groft (gem lidt til toppen af retten)
Kom det hele i en skål
Så skal der laves dressing 🙂
Ta olie og alle krydderierne og kom dem i en lille skål
Riv skallen af appelsinen og pres saften ned til de øvrige ingredienser
Pil og pres hvidløget ned i dressingen
Tilsæt salt og peber og bland det hele godt sammen.
Smag dressingen til og den skal have for meget af både salt og peber, for grønsagerne hugger en god del af smagen.
Når linsepastaen er kogt færdig drænes den og kommes ned til de øvrige dele af salaten.
Dressingen hældes over og det hele mikses godt sammen.
Så er den klar til at spise
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Denne pastasalat er god til mange ting. Den kan fint fungere som et aftensmåltid sammen med et stykke kød eller du kan få den alene. Ingredienserne i denne salat er også nogle som kan holde sig friske selvom de har fået dressing over sig. Derfor er den Linsepastasalat også gode til frokost og frokost on the go.
Sæt en gryde over med varm vand
Når vandet koger, tilsættes godt med salt, ca. 10 gram pr liter vand og kom linsepastaen i. Kog den efter anvisningerne på pakken.
Den plejer at skulle koge ca. 8 minutter
Pil løget og skær det i tynde halve skiver
Snit det røde spidskål i meget tynde strimler
Snit blomkålsbuketter i tynde skiver
Vask og halver cherrytomaterne
Hak persillen groft (gem lidt til toppen af retten)
Kom det hele i en skål
Så skal der laves dressing 🙂
Ta olie og alle krydderierne og kom dem i en lille skål
Riv skallen af appelsinen og pres saften ned til de øvrige ingredienser
Pil og pres hvidløget ned i dressingen
Tilsæt salt og peber og bland det hele godt sammen.
Smag dressingen til og den skal have for meget af både salt og peber, for grønsagerne hugger en god del af smagen.
Når linsepastaen er kogt færdig drænes den og kommes ned til de øvrige dele af salaten.
Dressingen hældes over og det hele mikses godt sammen.
Så er den klar til at spise
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?