Min version af et stjerneskud, med stegt laks, rejer, asparges, en anderledes thousand island dressing og rugbrød. Til 2 personer
Denne opskrift er til 2 personer
Jeg elsker et godt stjerneskud, men for mig kan det godt blive for meget med den stegte fiskefilet. Derfor tænkte jeg at jeg kunne lave en version med laks, hvor vi får lidt flere grønsager ind i retten og hvor man får et stykke stegt laks. Det blev til dette lakseskud 🙂
Denne ret kan bruges både til frokost og aftensmad. Hvis du bruger denne ret til frokost, så ville det måske være en god ide at skære lidt ned på fisken. For det er en stor portion, som måske vil fylde for meget til frokost.
Jeg håber du vil nyde denne ret.
Start med at hakke æbler, drueagurk i meget små tern... Eller så små som du gider 🙂
Kom æbler og drueagurker i en skål og tilsæt de andre ingredienser. Smag den til, som du gerne vil have den. Husk den må gerne være lidt sur, da mange af de andre ting er søde
Rist rugbrødet på en brødrister
Sæt en gryde over med kogende vand på fuld blus
Dræn rejerne og skyl dem, så de er klar 🙂
Ta rucolaen ud af pakken - vask og tør den godt
Fjern den træede ende af aspargesen, vask dem og sæt dem til side
Skær det halve løg i tynde skiver
Sæt en pande over og varm den op ved fuld varme.
Når panden er varm, så læg en klat smør på panden og lad den smelte.
Hvis din laks har skind på, så steg fisken med skinsiden nedad
Læg fisken på panden og lad være med at røre den, indtil du kan se den er stegt halvt igennem. Det tager ca. 3-4 minutter
Kom aspargesene i kogevandet, sammen med en god mængde salt 🙂 De skal koge ca. 3 minutter
Når fisken er stegt halv igennem, så vend laksen. Lad den stege i 1 minut derefter skal du slukke for panden og fjerne den fra varmen. Lad fisken hvile til den skal bruges.
Ta aspargesene op af vandet og dryp dem af.
Ta det ristet brød og kom det på tallerkenen
Læg lidt dressing ovenpå rugbrødet, herefter kommes rucolaen på
Kom laksen og rejerne op på rucolaen.
Læg lidt dressing op på laksen og læg aspargesen på
Pynt med rødløg og dild
Nyd retten og velbekomme
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Jeg elsker et godt stjerneskud, men for mig kan det godt blive for meget med den stegte fiskefilet. Derfor tænkte jeg at jeg kunne lave en version med laks, hvor vi får lidt flere grønsager ind i retten og hvor man får et stykke stegt laks. Det blev til dette lakseskud 🙂
Denne ret kan bruges både til frokost og aftensmad. Hvis du bruger denne ret til frokost, så ville det måske være en god ide at skære lidt ned på fisken. For det er en stor portion, som måske vil fylde for meget til frokost.
Jeg håber du vil nyde denne ret.
Start med at hakke æbler, drueagurk i meget små tern... Eller så små som du gider 🙂
Kom æbler og drueagurker i en skål og tilsæt de andre ingredienser. Smag den til, som du gerne vil have den. Husk den må gerne være lidt sur, da mange af de andre ting er søde
Rist rugbrødet på en brødrister
Sæt en gryde over med kogende vand på fuld blus
Dræn rejerne og skyl dem, så de er klar 🙂
Ta rucolaen ud af pakken - vask og tør den godt
Fjern den træede ende af aspargesen, vask dem og sæt dem til side
Skær det halve løg i tynde skiver
Sæt en pande over og varm den op ved fuld varme.
Når panden er varm, så læg en klat smør på panden og lad den smelte.
Hvis din laks har skind på, så steg fisken med skinsiden nedad
Læg fisken på panden og lad være med at røre den, indtil du kan se den er stegt halvt igennem. Det tager ca. 3-4 minutter
Kom aspargesene i kogevandet, sammen med en god mængde salt 🙂 De skal koge ca. 3 minutter
Når fisken er stegt halv igennem, så vend laksen. Lad den stege i 1 minut derefter skal du slukke for panden og fjerne den fra varmen. Lad fisken hvile til den skal bruges.
Ta aspargesene op af vandet og dryp dem af.
Ta det ristet brød og kom det på tallerkenen
Læg lidt dressing ovenpå rugbrødet, herefter kommes rucolaen på
Kom laksen og rejerne op på rucolaen.
Læg lidt dressing op på laksen og læg aspargesen på
Pynt med rødløg og dild
Nyd retten og velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?