Lækker aftensmad med grønsager og brød, samt hjemmelavet dressing
Denne opskrift er til 1 person.
Laver du Kyllingewrap med mango dressing til aftensmad, så lav en ekstra og tag den med til madpakken dagen efter, bare med dressingen ved siden af.
Jeg ved godt der er mange ingredienser i denne opskrift og der er mange ting der skal gøres, men det er hurtigt at gøre. Jeg ved godt man sagtens kan købe mango dressing. Men hjemmelavet er bare bedre og så ved du hvad der er i.
Tænd din ovn på 200 grader varmluft
Find en blender, pande, skærebræt, kniv og rivejern
Dette er meget nemt...
Bruger du en frisk mango, så få den såret ud i mindre stykker befriet for skrald og sten. Bruger du frost, så find posen frem
Mål alle ingredienser op og hæld dem i en blender, minihakker eller hvad du har.
Blend til du har en jævn dressing og smag den til.
Der er ca. til 2-3 wraps i denne mængde af dressing
Start med at varm panden op
Kom i en pose, olie, salt/peber, timian og kyllingefilet og sørg for det bliver vendt godt rundt... Hæld det på panden når den er varm
Alt efter hvad du bruger om det er kyllingefilet eller kyllingebryst og hvor tyk det er så skal det ca. have 12-15 minutter på panden... Pas på det ikke bliver tør
Vask rucolaen
Skræl og riv guleroden
Skær løg, mango og tomater ud
Tag din wrap og put den i ovnen... Har du lavet den selv så vil jeg anbefale at du bager den ved 250 grader i stedet for 200 og så cirka 5-6 minutter
Har du købt en god wrap, så sæt den i ovnen i ca. 2 minutter, til den begynder at rejse sig.... Den må ikke blive tør
Tag wrappen ud og læg den på tallerkenen
Fyld den med grønsagerne, top den med kyllingen og herefter dressing
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 1 person.
Laver du Kyllingewrap med mango dressing til aftensmad, så lav en ekstra og tag den med til madpakken dagen efter, bare med dressingen ved siden af.
Jeg ved godt der er mange ingredienser i denne opskrift og der er mange ting der skal gøres, men det er hurtigt at gøre. Jeg ved godt man sagtens kan købe mango dressing. Men hjemmelavet er bare bedre og så ved du hvad der er i.
Tænd din ovn på 200 grader varmluft
Find en blender, pande, skærebræt, kniv og rivejern
Dette er meget nemt...
Bruger du en frisk mango, så få den såret ud i mindre stykker befriet for skrald og sten. Bruger du frost, så find posen frem
Mål alle ingredienser op og hæld dem i en blender, minihakker eller hvad du har.
Blend til du har en jævn dressing og smag den til.
Der er ca. til 2-3 wraps i denne mængde af dressing
Start med at varm panden op
Kom i en pose, olie, salt/peber, timian og kyllingefilet og sørg for det bliver vendt godt rundt... Hæld det på panden når den er varm
Alt efter hvad du bruger om det er kyllingefilet eller kyllingebryst og hvor tyk det er så skal det ca. have 12-15 minutter på panden... Pas på det ikke bliver tør
Vask rucolaen
Skræl og riv guleroden
Skær løg, mango og tomater ud
Tag din wrap og put den i ovnen... Har du lavet den selv så vil jeg anbefale at du bager den ved 250 grader i stedet for 200 og så cirka 5-6 minutter
Har du købt en god wrap, så sæt den i ovnen i ca. 2 minutter, til den begynder at rejse sig.... Den må ikke blive tør
Tag wrappen ud og læg den på tallerkenen
Fyld den med grønsagerne, top den med kyllingen og herefter dressing
Har du noget du gerne vil dele ?