Kyllingefad med mango er en one pot ret. Det hele skal bare lægges i et fad og så skal det 40 minutter i ovnen og så er der sund mad
Denne opskrift er til 4 personer
Kyllingefad med mango er meget nem at lave. Der er en lille smule forberedelse af grønsagerne, men herefter skal alt bare i et fad og i ovnen. En god ret i en travl hverdag og så er den sund samtidig. Mangoen spiller godt op til alle krydderierne, så du både får det stærke og søde. Kan du rigtig godt lide mango, så tilføj to til retten. Det bliver den ikke dårligere af. Retten kan være en lille smule stærk, og kan du ikke lide stærk mad, så kom lidt mindre krydderier i kokosmælken.
Jeg håber i kan lide retten og skriv gerne en kommentar 🙂
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Fjern skralden fra løgene og del dem i 8-10 stykker
Fjern skralden fra 6 fed hvidløg og hak dem groft
Kom begge dele i et fad
Skræl gulerødderne. Del hver gulerod på langs, så du får 2 halvmåner. Skær gulerødderne i ca. 1 cm stykker.
Kom dem i fadet
Fjern skralden fra mangoen og skær den i tern. Det behøver ikke være så præcist.
Kom mangoerne op i fadet.
Dræn begge kikærter og hæld dem op til grønsagerne
Miks det hele rund med en ske
Åben dåsen med kokosmælk og kom den op i en skål
Tilsæt karry, ingefær, salt, peber og måske chili
Pisk det hele rundt, så mælken bliver mere homogen.
Kom sovsen over grønsagerne
Placer kyllingelårene ovenpå grønsagerne og kokossovsen
Krydder med lidt mere karry, samt salt og peber
Sæt hele retten i ovnen i 40 minutter
Når retten er kommet ud af ovnen, så drys med frisk basilikum og så er der mad.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Kyllingefad med mango er meget nem at lave. Der er en lille smule forberedelse af grønsagerne, men herefter skal alt bare i et fad og i ovnen. En god ret i en travl hverdag og så er den sund samtidig. Mangoen spiller godt op til alle krydderierne, så du både får det stærke og søde. Kan du rigtig godt lide mango, så tilføj to til retten. Det bliver den ikke dårligere af. Retten kan være en lille smule stærk, og kan du ikke lide stærk mad, så kom lidt mindre krydderier i kokosmælken.
Jeg håber i kan lide retten og skriv gerne en kommentar 🙂
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Fjern skralden fra løgene og del dem i 8-10 stykker
Fjern skralden fra 6 fed hvidløg og hak dem groft
Kom begge dele i et fad
Skræl gulerødderne. Del hver gulerod på langs, så du får 2 halvmåner. Skær gulerødderne i ca. 1 cm stykker.
Kom dem i fadet
Fjern skralden fra mangoen og skær den i tern. Det behøver ikke være så præcist.
Kom mangoerne op i fadet.
Dræn begge kikærter og hæld dem op til grønsagerne
Miks det hele rund med en ske
Åben dåsen med kokosmælk og kom den op i en skål
Tilsæt karry, ingefær, salt, peber og måske chili
Pisk det hele rundt, så mælken bliver mere homogen.
Kom sovsen over grønsagerne
Placer kyllingelårene ovenpå grønsagerne og kokossovsen
Krydder med lidt mere karry, samt salt og peber
Sæt hele retten i ovnen i 40 minutter
Når retten er kommet ud af ovnen, så drys med frisk basilikum og så er der mad.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?