Kylling med porre wokret er en hurtig ret i hverdagen med kylling, løg, porrer og mango. Lave på kalorier og dejlig mættende
Denne opskrift er til 4 personer
Denne ret kan sagtens være lidt stærk. Så hvis børn skal kunne spise den så skal du måske ikke bruge ligeså meget ingefær eller ikke brænde så hårdt af.
Du har muligvis hørt mig sige at man skal bruge smart cooking princip, så vidt muligt for at få hurtig mad på bordet :). For en gang skyld skal du forberede en god del af grønsagerne og kødet inden du går i gang.
Hvis du ikke har en wok, så kan du sagtens lave det her i en gryde. Har du peanuts allergi, så kan du sagtens bruge en anden nød.
Start med at skære grønsagerne ud:
Skræl løgene og del dem og skær dem i tynde skiver
Skær det grove af porren af, så den stadigvæk har lidt grønt på sig og skær porren i triller på ca. 5 cm. Det behøver ikke være så præcis. Vask dem og tør dem af.
Skær kylling i 2x2 cm skiver
Varm wokken op på fuld varme
Når wokken er varm, så tilsæt karry, ingefær og tørret timian og brænd det af i et minuts tid.
Tilsæt olien og herefter løg, porre, salt og peber
Svits dem af i ca. 2-3 minutter
Når porre og løg er blevet lidt bløde, så skal du tilsætte kylling
Steg kyllingen, så den får en god stegeflade. Rør lidt rundt, så kyllingen kommer ned i bunden af wokken. Kyllingen skal bare få en god farve, den skal ikke være gennemstegt på nuværende tidspunkt.
Når kyllingen har stegeflade, så skal du tilsætte
Den frosne mango
Vand
Hønsebouillon
Få det hele op og koge og lad det koge i minutter
Imens retten koger er det nu tid til at snittet spidskålen i tynde strimler 🙂
Efter minutter tjek kyllingen og se om den har fået nok.
Hvis den har, så skal du tilsætte spidskålen og slukke for wokken.
Rør godt rundt i retten, så spidskålen bliver blandet med resten af retten.
Smag til med salt og peber og drys med peanuts
God appetit 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Denne ret kan sagtens være lidt stærk. Så hvis børn skal kunne spise den så skal du måske ikke bruge ligeså meget ingefær eller ikke brænde så hårdt af.
Du har muligvis hørt mig sige at man skal bruge smart cooking princip, så vidt muligt for at få hurtig mad på bordet :). For en gang skyld skal du forberede en god del af grønsagerne og kødet inden du går i gang.
Hvis du ikke har en wok, så kan du sagtens lave det her i en gryde. Har du peanuts allergi, så kan du sagtens bruge en anden nød.
Start med at skære grønsagerne ud:
Skræl løgene og del dem og skær dem i tynde skiver
Skær det grove af porren af, så den stadigvæk har lidt grønt på sig og skær porren i triller på ca. 5 cm. Det behøver ikke være så præcis. Vask dem og tør dem af.
Skær kylling i 2x2 cm skiver
Varm wokken op på fuld varme
Når wokken er varm, så tilsæt karry, ingefær og tørret timian og brænd det af i et minuts tid.
Tilsæt olien og herefter løg, porre, salt og peber
Svits dem af i ca. 2-3 minutter
Når porre og løg er blevet lidt bløde, så skal du tilsætte kylling
Steg kyllingen, så den får en god stegeflade. Rør lidt rundt, så kyllingen kommer ned i bunden af wokken. Kyllingen skal bare få en god farve, den skal ikke være gennemstegt på nuværende tidspunkt.
Når kyllingen har stegeflade, så skal du tilsætte
Den frosne mango
Vand
Hønsebouillon
Få det hele op og koge og lad det koge i minutter
Imens retten koger er det nu tid til at snittet spidskålen i tynde strimler 🙂
Efter minutter tjek kyllingen og se om den har fået nok.
Hvis den har, så skal du tilsætte spidskålen og slukke for wokken.
Rør godt rundt i retten, så spidskålen bliver blandet med resten af retten.
Smag til med salt og peber og drys med peanuts
God appetit 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?