Jule appelsinmarmelade er noget som hører julen til herhjemme ved os. Både sammen medæbleskiver, på julebollen eller andre steder. Det giver ca. 3 glas
Denne opskrift giver ca. 3 hele glas
Jule appelsinmarmelade er noget som hører julen til herhjemme ved os. Både sammen medæbleskiver, på julebollen eller andre steder. Det er en god måde at bruge resterne af appelsinerne hvis du laver hjemmelavet syltet pomeransskal.
Skær skrallen af appelsinerne, du skal bruge ca. 1,5 kilo. Få så meget af de hvide hinder væk
Skær 700 gram af appelsinerne i små stykker.
Pres 2 dl saft af de andre appelsiner
Mens marmeladen koger, kan du gøre klassene klar. Skold glassene og rengør dem grundigt. Hæld lidt atamon i glasset og sving det godt rundt, så det kommer overalt på glasset.
Så er de klar
Kom kødet fra appelsiner, saften, syltesukkeret, kanelstænger, vaniljekort og stang, samt nelliker op i gryden
Bring det hele i kog og lad det koge i ca. 15-20 minutter
Fjern kanelstængerne, nellikerne fra
Blend marmeladen med en stavblender til den ønskede konsistens
Hæld marmeladen på glas og luk dem godt til
Sæt dem på køl indtil dagen efter.
Så har du hjemmelavet jule appelsinmarmelade
Ingredients
Directions
Denne opskrift giver ca. 3 hele glas
Jule appelsinmarmelade er noget som hører julen til herhjemme ved os. Både sammen medæbleskiver, på julebollen eller andre steder. Det er en god måde at bruge resterne af appelsinerne hvis du laver hjemmelavet syltet pomeransskal.
Skær skrallen af appelsinerne, du skal bruge ca. 1,5 kilo. Få så meget af de hvide hinder væk
Skær 700 gram af appelsinerne i små stykker.
Pres 2 dl saft af de andre appelsiner
Mens marmeladen koger, kan du gøre klassene klar. Skold glassene og rengør dem grundigt. Hæld lidt atamon i glasset og sving det godt rundt, så det kommer overalt på glasset.
Så er de klar
Kom kødet fra appelsiner, saften, syltesukkeret, kanelstænger, vaniljekort og stang, samt nelliker op i gryden
Bring det hele i kog og lad det koge i ca. 15-20 minutter
Fjern kanelstængerne, nellikerne fra
Blend marmeladen med en stavblender til den ønskede konsistens
Hæld marmeladen på glas og luk dem godt til
Sæt dem på køl indtil dagen efter.
Så har du hjemmelavet jule appelsinmarmelade
Har du noget du gerne vil dele ?