Indisk græskargryde er fyldt med grønsager og protein... Få lidt dansk indisk til aftensmaden i aften. Denne opskrift er til 4 personer
Rigtig indisk er det her jo ikke.. men det har lidt smagen af det og så er den simpel. Du kan se hvad du spiser og retten smager også fin på madpakken dagen efter.
Start med at varme en wok eller en pande op på fuld varme
Hak løg i store stykker og hak hvidløget fint
Når panden er varm smider du ingefær og karry på og lader det stege i ca. 1 minut, så du får aktiveret krydderierne
Tilsæt olien, samt løg og hvidløg... Skrue lidt ned og lade dem blive lidt bløde. Steg i ca. 2 minutter
Skue op for wokken/panden igen
Tilsæt herefter oksekødet og lad det brune godt, det må godt blive godt brun, for så får du mere smag.. Krydder med salt og peber
Skræl imens gulerødder og græskar
Hak begge dele i grove stykker
Pil broccolien op i små buketter og hak stokken fint
Når kødet er brunet, tilsæt gulerødder, græskar og stokken fra broccolien
Lad det stege i minutter
Tilsæt kikærter og broccoli, samt skal og saft fra appelsinen og vand. Husk at krydder grønsagerne også med salt og peber
-
Lad det hele koge i ca. 8-10 minutter.
Tjek grønsagerne, de må ikke bliver for bløde
Smag til med salt og peber
Server i wokken eller panden, men drys med frisk basilikum i toppen for at løfte smagen
Ingredients
Directions
Rigtig indisk er det her jo ikke.. men det har lidt smagen af det og så er den simpel. Du kan se hvad du spiser og retten smager også fin på madpakken dagen efter.
Start med at varme en wok eller en pande op på fuld varme
Hak løg i store stykker og hak hvidløget fint
Når panden er varm smider du ingefær og karry på og lader det stege i ca. 1 minut, så du får aktiveret krydderierne
Tilsæt olien, samt løg og hvidløg... Skrue lidt ned og lade dem blive lidt bløde. Steg i ca. 2 minutter
Skue op for wokken/panden igen
Tilsæt herefter oksekødet og lad det brune godt, det må godt blive godt brun, for så får du mere smag.. Krydder med salt og peber
Skræl imens gulerødder og græskar
Hak begge dele i grove stykker
Pil broccolien op i små buketter og hak stokken fint
Når kødet er brunet, tilsæt gulerødder, græskar og stokken fra broccolien
Lad det stege i minutter
Tilsæt kikærter og broccoli, samt skal og saft fra appelsinen og vand. Husk at krydder grønsagerne også med salt og peber
-
Lad det hele koge i ca. 8-10 minutter.
Tjek grønsagerne, de må ikke bliver for bløde
Smag til med salt og peber
Server i wokken eller panden, men drys med frisk basilikum i toppen for at løfte smagen
Har du noget du gerne vil dele ?