Lækker mysli, som kan bruges til mange ting. Det kan bruges til morgenmad eller som en lille snack med lidt yoghurt. Hurtigt og lækkert at lave
Denne portion giver dig mysli til 2-3 uger for to personer
Jeg ved godt man kan købe mysli i butikkerne. Men at lave det selv er bare noget helt andet. Du ved hvad der er i og du ved hvordan det er lavet og du kan blande det i du har lyst til. Denne opskrift er en basis opskrift, men du kan jo selv smide de ting i som du godt kan lide.
Find en stor pande og læg de 3 spsk. honning om på panden og smelt det, du kan sagtens have høj varme på, men når honningen er smeltet, så skru ned. Når honningen er smeltet, så hæld havre grynen på panden sammen med vaniljepulver og vende det rundt. Rist havre grynen i honningen, så de bliver gyldne. Pas på de ikke brænder på.
Når havre grynen er gylden, så hæld det over på en bradepande eller noget andet som kan håndtere varmen. Men hold gang i panden
Hæld tranebær, græskarkerne, mandler, solsikkekerner og grovhakket mandler op på panden. Rist det ved medium varme til det er gylden og lækker og tranebærrene har fået lidt varme.
Hæld det hele over de ristede havregryn
Tilsæt hørfrø og vend det hele rundt
Denne mysli er lækker når den er nylavet og lidt varm. Men resten kan opbevares i en stor dåse med låg i op til 1,5 måned og så har man altid hurtig morgenmad med lidt skyr og yoghurt
Ingredients
Directions
Denne portion giver dig mysli til 2-3 uger for to personer
Jeg ved godt man kan købe mysli i butikkerne. Men at lave det selv er bare noget helt andet. Du ved hvad der er i og du ved hvordan det er lavet og du kan blande det i du har lyst til. Denne opskrift er en basis opskrift, men du kan jo selv smide de ting i som du godt kan lide.
Find en stor pande og læg de 3 spsk. honning om på panden og smelt det, du kan sagtens have høj varme på, men når honningen er smeltet, så skru ned. Når honningen er smeltet, så hæld havre grynen på panden sammen med vaniljepulver og vende det rundt. Rist havre grynen i honningen, så de bliver gyldne. Pas på de ikke brænder på.
Når havre grynen er gylden, så hæld det over på en bradepande eller noget andet som kan håndtere varmen. Men hold gang i panden
Hæld tranebær, græskarkerne, mandler, solsikkekerner og grovhakket mandler op på panden. Rist det ved medium varme til det er gylden og lækker og tranebærrene har fået lidt varme.
Hæld det hele over de ristede havregryn
Tilsæt hørfrø og vend det hele rundt
Denne mysli er lækker når den er nylavet og lidt varm. Men resten kan opbevares i en stor dåse med låg i op til 1,5 måned og så har man altid hurtig morgenmad med lidt skyr og yoghurt
Har du noget du gerne vil dele ?