Hjemmelavet banan og pære yoghurt med skyr. Hurtig morgenmad som du kan lave til flere dage på 5-7 minutter
Denne opskrift er til 4 personer eller til en person i 4 morgener 🙂
Jeg har opdaget at et af de steder hvor der kan være gemt rigtig meget sukker, fedt, stivelser og unødvendige kulhydrater er i morgenmaden. Den eneste måde man kan være sikker på hvad der er i, er ved at lave det selv. Til denne her morgenmad skal du bruge 5-7 minutter til en morgenmad som du kan tage af i 4 dage.
Selvom vi tilsætter lidt citronsaft i yoghurten, så kan du opleve at den med tiden bliver lidt mere brun hen af vejen og det er fordi pæren oxiderer. Men det skader ikke.
Det er en god ide at lave yoghurten dagen før man skal spise den, for så vil den blive lidt tykkere end hvis man spiser den ny blendet.. Det kan man sagtens hvis du skulle glemme den, men den vil bare være lidt tynder.
Har du ikke en blender, så kan du lave den yoghurt ved at mose bananerne og rive pærerne fint og så blande det op med skyren,
Skær pærerne og bananerne
Læg det hele i blenderen, sammen med skyr, citronsaft og vaniljepulver eller korne fra 1/3 del vaniljestang.
Blend det hele til en homogen masse.
Hæld yoghurten i en skål som har et låg og opbevar den i køleskabet.
Der er flere muligheder med denne yoghurt
Den klassiske: Skiver af banan, tern af pære og blade af citronmelisse
Den hurtige: Hjemmelavet mysli - kunne jo være min 🙂
Den lidt "usunde": Skiver af banan og 5 gram mørk chokolade
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer eller til en person i 4 morgener 🙂
Jeg har opdaget at et af de steder hvor der kan være gemt rigtig meget sukker, fedt, stivelser og unødvendige kulhydrater er i morgenmaden. Den eneste måde man kan være sikker på hvad der er i, er ved at lave det selv. Til denne her morgenmad skal du bruge 5-7 minutter til en morgenmad som du kan tage af i 4 dage.
Selvom vi tilsætter lidt citronsaft i yoghurten, så kan du opleve at den med tiden bliver lidt mere brun hen af vejen og det er fordi pæren oxiderer. Men det skader ikke.
Det er en god ide at lave yoghurten dagen før man skal spise den, for så vil den blive lidt tykkere end hvis man spiser den ny blendet.. Det kan man sagtens hvis du skulle glemme den, men den vil bare være lidt tynder.
Har du ikke en blender, så kan du lave den yoghurt ved at mose bananerne og rive pærerne fint og så blande det op med skyren,
Skær pærerne og bananerne
Læg det hele i blenderen, sammen med skyr, citronsaft og vaniljepulver eller korne fra 1/3 del vaniljestang.
Blend det hele til en homogen masse.
Hæld yoghurten i en skål som har et låg og opbevar den i køleskabet.
Der er flere muligheder med denne yoghurt
Den klassiske: Skiver af banan, tern af pære og blade af citronmelisse
Den hurtige: Hjemmelavet mysli - kunne jo være min 🙂
Den lidt "usunde": Skiver af banan og 5 gram mørk chokolade
Har du noget du gerne vil dele ?