Hasselnødspandekager med æbler og yoghurt er for dem som elsker hasselnød. For smagen går meget stærkt igennem. Pandekagerne er lidt bitre, men sammen med æblerne og skyren, så får man en god balance. Denne opskrift er til 2 personer
Denne opskrift er til 2 personer
I denne morgenmadspandekage, får du både masser af smag, protein og sunde fedtstoffer. Det er en morgenmad som vil kunne holde dig mæt i lang tid. Det er ikke den hurtigste morgenmad. Men du kan godt hvis du vil blande alle ingredienserne sammen aftenen før, med undtagelse af natron og så er de lige til at stege om morgen, samtidig med du laver æblekompotten. Bare husk at kom natronen i inden du steger dem, ellers bliver de så flade 🙂
Pisk alle ingredienserne sammen til en jævn masse
Lad den stå og hvile i 10 minutter
Skæl de to af æblerne, skær dem i små stykker og kom dem op i en gryde sammen med vandet og vaniljepulver
Sæt det over og koge, indtil pandekagerne er færdig. Pas på det ikke brænder på
Varm en pande op med smørret på mellem til høj varme
Når den er varm, så kan du sætte små dej klumper af i den størrelse du ønsker. Jeg plejer gerne at have 4 på en 27 cm pande.
Steg dem på den ene side indtil de er stegt 2/3 del igennem. Det tager normalt 2-4 minutter
Vend dem og steg videre i 1-2 minutter indtil du kan mærke de er bag helt igennem
Gentag denne proces indtil der ikke er mere dej
Hak det sidste æble fint i små tern. Hvis du vil kan du vende dem i lidt citron saft, så bliver de ikke så hurtig brune.
Kom lidt af kompotten ned i en dyb skål, placer 3-4 pandekager ovenpå.
Hæld 2 spsk. skyr udover
Drys med de friske æbletern
Hvis du vil, kan du tilføre lidt ekstra smag med skallen fra en frisk appelsin, som du lige kan rive ud over. Men det er kun hvis du har lyst 🙂
Velbekomme
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
I denne morgenmadspandekage, får du både masser af smag, protein og sunde fedtstoffer. Det er en morgenmad som vil kunne holde dig mæt i lang tid. Det er ikke den hurtigste morgenmad. Men du kan godt hvis du vil blande alle ingredienserne sammen aftenen før, med undtagelse af natron og så er de lige til at stege om morgen, samtidig med du laver æblekompotten. Bare husk at kom natronen i inden du steger dem, ellers bliver de så flade 🙂
Pisk alle ingredienserne sammen til en jævn masse
Lad den stå og hvile i 10 minutter
Skæl de to af æblerne, skær dem i små stykker og kom dem op i en gryde sammen med vandet og vaniljepulver
Sæt det over og koge, indtil pandekagerne er færdig. Pas på det ikke brænder på
Varm en pande op med smørret på mellem til høj varme
Når den er varm, så kan du sætte små dej klumper af i den størrelse du ønsker. Jeg plejer gerne at have 4 på en 27 cm pande.
Steg dem på den ene side indtil de er stegt 2/3 del igennem. Det tager normalt 2-4 minutter
Vend dem og steg videre i 1-2 minutter indtil du kan mærke de er bag helt igennem
Gentag denne proces indtil der ikke er mere dej
Hak det sidste æble fint i små tern. Hvis du vil kan du vende dem i lidt citron saft, så bliver de ikke så hurtig brune.
Kom lidt af kompotten ned i en dyb skål, placer 3-4 pandekager ovenpå.
Hæld 2 spsk. skyr udover
Drys med de friske æbletern
Hvis du vil, kan du tilføre lidt ekstra smag med skallen fra en frisk appelsin, som du lige kan rive ud over. Men det er kun hvis du har lyst 🙂
Velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?