Grønkålspandekager er gode til både aftensmad, frokost eller som snack. De kan sagtens hold 3 dage i køleskabet. Så når du er i gang så lav en god portion. Giver ca. 10-12 ruller
Opskriften giver ca. 10-12 ruller
Denne opskrift giver mange tunruller. Det kan variere lidt hvor mange alt efter hvor stor en pande man bruger til pandekagerne. Det skulle gerne give omkring 10-12 pandekager.
For at få den rette mænge, så skal man spise 3 til aftensmad og 2 hvis det er til frokost og 1 hvis det er som en snack. For at være ærlig så er det ikke altid jeg kan spise så meget til aftensmad og får du det ligesom mig. Så stop med at spise, det vigtigste er bare at du ikke spiser for meget.
Det er meget nemt
Put alle ingredienserne i en blender og blend det til en homogen masse.
Varm en pande op (jeg bruger gerne en pandekagepande 15 cm i diameter) med lidt smør. Hæld noget af dejen på panden i et tyndt lag.
Bag pandekagen i ca. 3-4 minutter, så du kan se at den begynder at blive fast. Vend pandekagen og giv den 1 minut på den anden side, så den ene side ikke bliver meget brun.
Forsæt sådan indtil dejen er brugt
Hak og snit alle grønsagerne.
Put det hele i en skål og mix det sammen med hytteost, skyr og de andre ingredienser og smag til.
Vend den flotte lysegrønne side nedad på brættet og læg ca. 1-2 spsk. fyld på den mørke side. Vend siderne ind på pandekagen og rul den. Så den bliver lukket.
Forsæt indtil der ikke er flere 🙂 og nyd dem.
Ingredients
Directions
Opskriften giver ca. 10-12 ruller
Denne opskrift giver mange tunruller. Det kan variere lidt hvor mange alt efter hvor stor en pande man bruger til pandekagerne. Det skulle gerne give omkring 10-12 pandekager.
For at få den rette mænge, så skal man spise 3 til aftensmad og 2 hvis det er til frokost og 1 hvis det er som en snack. For at være ærlig så er det ikke altid jeg kan spise så meget til aftensmad og får du det ligesom mig. Så stop med at spise, det vigtigste er bare at du ikke spiser for meget.
Det er meget nemt
Put alle ingredienserne i en blender og blend det til en homogen masse.
Varm en pande op (jeg bruger gerne en pandekagepande 15 cm i diameter) med lidt smør. Hæld noget af dejen på panden i et tyndt lag.
Bag pandekagen i ca. 3-4 minutter, så du kan se at den begynder at blive fast. Vend pandekagen og giv den 1 minut på den anden side, så den ene side ikke bliver meget brun.
Forsæt sådan indtil dejen er brugt
Hak og snit alle grønsagerne.
Put det hele i en skål og mix det sammen med hytteost, skyr og de andre ingredienser og smag til.
Vend den flotte lysegrønne side nedad på brættet og læg ca. 1-2 spsk. fyld på den mørke side. Vend siderne ind på pandekagen og rul den. Så den bliver lukket.
Forsæt indtil der ikke er flere 🙂 og nyd dem.
Har du noget du gerne vil dele ?