Hjemmelavet er nu bedst og min gourmet kyllingeburger er lækker, når du vil have kvalitets fastfood som mætter. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Man kan sagtens få nogle gode købeburgere. Men man kan sagtens lave dem selv. I denne version bruger jeg grønkål som salat, kylling som kød og serrano skinke som bacon. samt en sennepsdressing.
Denne burger er fyldt med proteiner og ikke mindste smag og så mætter den. Mig og min mand bor på landet og for os tager det altid ca. 30-40 minutter hvis vi skal have fastfood.. Her får vi også fastfood men bare sundere på den samme tid. Det kræver selvfølgelig at man har tingen hjemme. Husk hvis du ikke har alle tingene, så skift lidt ud. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.
Du kan finde opskriften på mine ølandsburgerbolle her på hjemmesiden under Opskrifter - brød
Tænd din ovn på 200 grader
Pil løget og skær det ud i ringe og kom dem i en skål
Hæld balsamico udover løgene og lad dem stå og marinere indtil de skal bruges
Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian. Så de er dækket
Kom dem i ovnen og lad dem få ca. 15-20 minutter. Alt efter tykkelse
Skal det gå hurtigere så brug kyllingeinderfilet - De skal kun have 10 minutter 🙂
Bland alle ingredienser sammen og smag dressingen til. Den må gerne smage af noget, da de andre ting er lidt fersk.
Find en pande og start den op på fuld varme.
Når den er varm, så ligger du skiverne af serrano skinken på og lader dem stege til de sprøde eller de er som du vil have dem.
Når de er færdige, lægges de op på en tallerken med lidt køkkenrulle
Vask og rib grønkålen og riv den i store stykker
Når kyllingen er færdig, så tag den ud af ovnen og lad den hvile 2-3 minutter
Skru ovnen ned til 175 grader og sæt burgerbollerne ind i 5 minutter
Skær kyllingefileterne i skiver
Ta burgerboller ud af ovnen og skær dem igennem
Smør dressing, på både top og bund
Kom grønkålen på bunden - herefter kylling - serrano bacon - syltede løg og så til sidst låget
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Man kan sagtens få nogle gode købeburgere. Men man kan sagtens lave dem selv. I denne version bruger jeg grønkål som salat, kylling som kød og serrano skinke som bacon. samt en sennepsdressing.
Denne burger er fyldt med proteiner og ikke mindste smag og så mætter den. Mig og min mand bor på landet og for os tager det altid ca. 30-40 minutter hvis vi skal have fastfood.. Her får vi også fastfood men bare sundere på den samme tid. Det kræver selvfølgelig at man har tingen hjemme. Husk hvis du ikke har alle tingene, så skift lidt ud. Det er jo kun fantasien der sætter grænserne.
Du kan finde opskriften på mine ølandsburgerbolle her på hjemmesiden under Opskrifter - brød
Tænd din ovn på 200 grader
Pil løget og skær det ud i ringe og kom dem i en skål
Hæld balsamico udover løgene og lad dem stå og marinere indtil de skal bruges
Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian. Så de er dækket
Kom dem i ovnen og lad dem få ca. 15-20 minutter. Alt efter tykkelse
Skal det gå hurtigere så brug kyllingeinderfilet - De skal kun have 10 minutter 🙂
Bland alle ingredienser sammen og smag dressingen til. Den må gerne smage af noget, da de andre ting er lidt fersk.
Find en pande og start den op på fuld varme.
Når den er varm, så ligger du skiverne af serrano skinken på og lader dem stege til de sprøde eller de er som du vil have dem.
Når de er færdige, lægges de op på en tallerken med lidt køkkenrulle
Vask og rib grønkålen og riv den i store stykker
Når kyllingen er færdig, så tag den ud af ovnen og lad den hvile 2-3 minutter
Skru ovnen ned til 175 grader og sæt burgerbollerne ind i 5 minutter
Skær kyllingefileterne i skiver
Ta burgerboller ud af ovnen og skær dem igennem
Smør dressing, på både top og bund
Kom grønkålen på bunden - herefter kylling - serrano bacon - syltede løg og så til sidst låget
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?