Lækker sommermorgenmad med skyr, vanilje og blødkogt æg.
Vask og skær jordbærrene i mundrette stykker og læg dem i en skål
Vask hindbærrene og læg dem ovenpå
Drys med 2 spsk. hjemmelavet mysli
Ta en skål og put skyren i skålen sammen med vaniljen og rør det godt rundt
Tag skålen med frugten og mysli og læg vaniljeskyren ovenpå. Ta blade fra citron melissen og læg ovenpå. Citron melissen er der ikke kun til pynt, men den er der også for at få give lidt syre til frugten.
For at du får protein nok til din morgenmad, så anbefaler jeg at du får et blødkogt æg til. Jeg koger gerne mit i 5 minutter.
Ingredients
Directions
Vask og skær jordbærrene i mundrette stykker og læg dem i en skål
Vask hindbærrene og læg dem ovenpå
Drys med 2 spsk. hjemmelavet mysli
Ta en skål og put skyren i skålen sammen med vaniljen og rør det godt rundt
Tag skålen med frugten og mysli og læg vaniljeskyren ovenpå. Ta blade fra citron melissen og læg ovenpå. Citron melissen er der ikke kun til pynt, men den er der også for at få give lidt syre til frugten.
For at du får protein nok til din morgenmad, så anbefaler jeg at du får et blødkogt æg til. Jeg koger gerne mit i 5 minutter.
Har du noget du gerne vil dele ?