Fennikelsalat med dild er en salat med friske anis toner, så passer rigtig godt sammen med f.eks. en hakkebøf, kylling eller en steak. Salat på 10 minutter
Til 2 personer som hovedret eller 4 som tilbehør
Jeg elsker salater og jeg kan godt i nogle tilfælde lide de her lakridstoner, hvis de ligger som en undertone i maden. Det synes jeg denne salat er et godt bud på. Både fennikel og dild har lidt en undertone af lakrids og ved man så kommer med lidt syre fra citronen, fedme fra olie og græskarkerne og friskhed fra spidskålen. Så går det hele op i en god harmoni.
Dette er en hurtig salat til hverdagen, som både kan spises som hovedret eller bruges som tilbehør til hakkebøf, et stykke kylling eller en god steak. Prøv den og fortæl mig hvad du synes.
Snit spidskålen og fenniklen fint og kom det i en skål
Skær forårsløg i tynde ringe og kom dem i
Vask agurken og brug en kartoffelskræller til at lave tynde bånd indtil du kommer ind til den bløde stok. Den kan du spise 🙂
Vend agurken ofte så strimlerne ikke bliver så brede
Kom dem i skålen
Kom olivenolie, skal og saft af citronen i, samt friskkværnet peber og 1/4 del af dilden, som lige er blevet hakket fint.
Vend det hele rundt i salaten
Drys med resten af dilden og græskarkerner
Så er den klar og velbekomme
Ingredients
Directions
Til 2 personer som hovedret eller 4 som tilbehør
Jeg elsker salater og jeg kan godt i nogle tilfælde lide de her lakridstoner, hvis de ligger som en undertone i maden. Det synes jeg denne salat er et godt bud på. Både fennikel og dild har lidt en undertone af lakrids og ved man så kommer med lidt syre fra citronen, fedme fra olie og græskarkerne og friskhed fra spidskålen. Så går det hele op i en god harmoni.
Dette er en hurtig salat til hverdagen, som både kan spises som hovedret eller bruges som tilbehør til hakkebøf, et stykke kylling eller en god steak. Prøv den og fortæl mig hvad du synes.
Snit spidskålen og fenniklen fint og kom det i en skål
Skær forårsløg i tynde ringe og kom dem i
Vask agurken og brug en kartoffelskræller til at lave tynde bånd indtil du kommer ind til den bløde stok. Den kan du spise 🙂
Vend agurken ofte så strimlerne ikke bliver så brede
Kom dem i skålen
Kom olivenolie, skal og saft af citronen i, samt friskkværnet peber og 1/4 del af dilden, som lige er blevet hakket fint.
Vend det hele rundt i salaten
Drys med resten af dilden og græskarkerner
Så er den klar og velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?