Fad koteletter på en lidt utraditionel måde uden fløde og ikke med andet tilbehør end grønsager.
Denne opskrift er til 4 personer
Hos mange så bliver fad koteletter forbundet med en masse fløde, lidt grønsager og så noget stivelse som tilbehør. Hvilket også kan smage rigtig godt. Er man på slankekur eller vil man gerne have noget som kroppen har bedre af og som den bedre kan arbejde med, så har jeg lavet denne version med en masse grønsager og hvor fløden er skiftet ud med kokosmælk. Det allerbedste er at den kun kræver 15 minutters arbejdstid fra dig og så klarer ovnen resten.
Prøv denne opskrift og skriv gerne til mig hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 200 grader
Skræl løgene og skær dem i grove stykker
Pil hvidløgene og er de store så skær dem halvt igennem
Kom begge dele i et ovnfast fad
Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm stykker
Skræl knoldsellerien og skær den i 1,5 x 1,5 cm stykker sådan ca.
Kom det op i fadet
Krydder grønsagerne med 2 spsk. tørret timian, cayenne peberen, lidt salt og peber og vend det hele rundt med en ske.
Placer koteletterne ovenpå grønsagerne og krydder dem med salt og peber
Hæld kokosmælken udover retten og efterfølgende de 2 ds. hakket tomater
Drys med den sidste spsk. tørret timian og lidt salt og peber, så sovsen også får lidt smag.
Sæt det hele i ovnen i 25 minutter
Efter de 25 minutter så tag fadet ud af ovnen.
Fordel lidt frisk timian udover og nyd retten.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Hos mange så bliver fad koteletter forbundet med en masse fløde, lidt grønsager og så noget stivelse som tilbehør. Hvilket også kan smage rigtig godt. Er man på slankekur eller vil man gerne have noget som kroppen har bedre af og som den bedre kan arbejde med, så har jeg lavet denne version med en masse grønsager og hvor fløden er skiftet ud med kokosmælk. Det allerbedste er at den kun kræver 15 minutters arbejdstid fra dig og så klarer ovnen resten.
Prøv denne opskrift og skriv gerne til mig hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 200 grader
Skræl løgene og skær dem i grove stykker
Pil hvidløgene og er de store så skær dem halvt igennem
Kom begge dele i et ovnfast fad
Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm stykker
Skræl knoldsellerien og skær den i 1,5 x 1,5 cm stykker sådan ca.
Kom det op i fadet
Krydder grønsagerne med 2 spsk. tørret timian, cayenne peberen, lidt salt og peber og vend det hele rundt med en ske.
Placer koteletterne ovenpå grønsagerne og krydder dem med salt og peber
Hæld kokosmælken udover retten og efterfølgende de 2 ds. hakket tomater
Drys med den sidste spsk. tørret timian og lidt salt og peber, så sovsen også får lidt smag.
Sæt det hele i ovnen i 25 minutter
Efter de 25 minutter så tag fadet ud af ovnen.
Fordel lidt frisk timian udover og nyd retten.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?