Denne chokolade cookie er lavet uden raffineret sukker og jeg bruger heller ikke sødestoffer. Kun naturlig sukker, som er god for dit blodsukker og så smager denne cookie fantastisk. Denne opskrift giver ca. 36 cookies
Denne opskrift giver omkring 36 cookies.
Når man er på kur, så har man en gang imellem lyst til lidt sødt. Men vi ved jo godt at raffineret sukker ikke er det bedste at spise for meget af, da det jo påvirke ens blodsukker meget. Derfor har jeg brugt kokossukker i denne opskrift. Man skal kun bruge den halve mængde og så indeholder det også nogle gode ting for kroppen. Så når det nu skal være usundt, så kan man ligeså godt prøve at gøre det så sundt som muligt.
Denne cookie er lidt sej i konsistensen og det kan jeg godt lide. Men fordi man bruger kokossukker så bliver den ikke helt så sprød, som en almindelig cookie. Men jeg synes du skal prøve dem og se hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft
Pisk det bløde smør, sukker og vanilje til en lind masse. Det tager cirka 5 minutter. Jeg bruger en røremaskine, men du kan sagtens bruge en håndmikser.
Tilsæt ægget og miks det i blandingen.
Vej mel, natron og salt af i en skål og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen med den hakkede chokolade, men rør ikke for meget i den. Kun lige så den er blandet.
Tril 2 stænger på ca. 20 cm og skær herefter skiver på ca. 1 cm tykkelse og fordel dem på bagepladen... Jeg plejer at have ca. 16 på en plade
TIP: Disse stænger kan også sagtens fryses ned og så tø dem op når du skal bruge dem.
Bag kagerne i 12-15 minutter ved 180 grader
Lad dem køle af på en rist.
Kagerne kan opbevares i en kagedåse i ca. 3 uger.
Selvom jeg godt ved det er svært så må du kun spise en cookie af gange... Men husk det gælder om at spise lidt men godt 🙂
Nyd disse kager i fulde drag
Ingredients
Directions
Denne opskrift giver omkring 36 cookies.
Når man er på kur, så har man en gang imellem lyst til lidt sødt. Men vi ved jo godt at raffineret sukker ikke er det bedste at spise for meget af, da det jo påvirke ens blodsukker meget. Derfor har jeg brugt kokossukker i denne opskrift. Man skal kun bruge den halve mængde og så indeholder det også nogle gode ting for kroppen. Så når det nu skal være usundt, så kan man ligeså godt prøve at gøre det så sundt som muligt.
Denne cookie er lidt sej i konsistensen og det kan jeg godt lide. Men fordi man bruger kokossukker så bliver den ikke helt så sprød, som en almindelig cookie. Men jeg synes du skal prøve dem og se hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft
Pisk det bløde smør, sukker og vanilje til en lind masse. Det tager cirka 5 minutter. Jeg bruger en røremaskine, men du kan sagtens bruge en håndmikser.
Tilsæt ægget og miks det i blandingen.
Vej mel, natron og salt af i en skål og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen med den hakkede chokolade, men rør ikke for meget i den. Kun lige så den er blandet.
Tril 2 stænger på ca. 20 cm og skær herefter skiver på ca. 1 cm tykkelse og fordel dem på bagepladen... Jeg plejer at have ca. 16 på en plade
TIP: Disse stænger kan også sagtens fryses ned og så tø dem op når du skal bruge dem.
Bag kagerne i 12-15 minutter ved 180 grader
Lad dem køle af på en rist.
Kagerne kan opbevares i en kagedåse i ca. 3 uger.
Selvom jeg godt ved det er svært så må du kun spise en cookie af gange... Men husk det gælder om at spise lidt men godt 🙂
Nyd disse kager i fulde drag
Har du noget du gerne vil dele ?