Forfattermaria
Bedømmelse

Denne chokolade cookie er lavet uden raffineret sukker og jeg bruger heller ikke sødestoffer. Kun naturlig sukker, som er god for dit blodsukker og så smager denne cookie fantastisk. Denne opskrift giver ca. 36 cookies

Chokolade cookie uden raffineret sukker og sødestoffer
PortionsstørrelsePortion
Prep Time15 minsKoge/bage tid 12 minsTotal tid27 mins
Lidt om denne cookie
1

Denne opskrift giver omkring 36 cookies.

Når man er på kur, så har man en gang imellem lyst til lidt sødt. Men vi ved jo godt at raffineret sukker ikke er det bedste at spise for meget af, da det jo påvirke ens blodsukker meget. Derfor har jeg brugt kokossukker i denne opskrift. Man skal kun bruge den halve mængde og så indeholder det også nogle gode ting for kroppen. Så når det nu skal være usundt, så kan man ligeså godt prøve at gøre det så sundt som muligt.

Denne cookie er lidt sej i konsistensen og det kan jeg godt lide. Men fordi man bruger kokossukker så bliver den ikke helt så sprød, som en almindelig cookie. Men jeg synes du skal prøve dem og se hvad du synes.

Sådan laver du kagerne
2

Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft

3

Pisk det bløde smør, sukker og vanilje til en lind masse. Det tager cirka 5 minutter. Jeg bruger en røremaskine, men du kan sagtens bruge en håndmikser.

4

Tilsæt ægget og miks det i blandingen.

5

Vej mel, natron og salt af i en skål og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen med den hakkede chokolade, men rør ikke for meget i den. Kun lige så den er blandet.

6

Tril 2 stænger på ca. 20 cm og skær herefter skiver på ca. 1 cm tykkelse og fordel dem på bagepladen... Jeg plejer at have ca. 16 på en plade

TIP: Disse stænger kan også sagtens fryses ned og så tø dem op når du skal bruge dem.

7

Bag kagerne i 12-15 minutter ved 180 grader

Lad dem køle af på en rist.

Kagerne kan opbevares i en kagedåse i ca. 3 uger.

Selvom jeg godt ved det er svært så må du kun spise en cookie af gange... Men husk det gælder om at spise lidt men godt 🙂

Nyd disse kager i fulde drag

Ingredients

Directions

Lidt om denne cookie
1

Denne opskrift giver omkring 36 cookies.

Når man er på kur, så har man en gang imellem lyst til lidt sødt. Men vi ved jo godt at raffineret sukker ikke er det bedste at spise for meget af, da det jo påvirke ens blodsukker meget. Derfor har jeg brugt kokossukker i denne opskrift. Man skal kun bruge den halve mængde og så indeholder det også nogle gode ting for kroppen. Så når det nu skal være usundt, så kan man ligeså godt prøve at gøre det så sundt som muligt.

Denne cookie er lidt sej i konsistensen og det kan jeg godt lide. Men fordi man bruger kokossukker så bliver den ikke helt så sprød, som en almindelig cookie. Men jeg synes du skal prøve dem og se hvad du synes.

Sådan laver du kagerne
2

Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft

3

Pisk det bløde smør, sukker og vanilje til en lind masse. Det tager cirka 5 minutter. Jeg bruger en røremaskine, men du kan sagtens bruge en håndmikser.

4

Tilsæt ægget og miks det i blandingen.

5

Vej mel, natron og salt af i en skål og sigt det i smørblandingen. Rør dejen godt sammen med den hakkede chokolade, men rør ikke for meget i den. Kun lige så den er blandet.

6

Tril 2 stænger på ca. 20 cm og skær herefter skiver på ca. 1 cm tykkelse og fordel dem på bagepladen... Jeg plejer at have ca. 16 på en plade

TIP: Disse stænger kan også sagtens fryses ned og så tø dem op når du skal bruge dem.

7

Bag kagerne i 12-15 minutter ved 180 grader

Lad dem køle af på en rist.

Kagerne kan opbevares i en kagedåse i ca. 3 uger.

Selvom jeg godt ved det er svært så må du kun spise en cookie af gange... Men husk det gælder om at spise lidt men godt 🙂

Nyd disse kager i fulde drag

Chokolade cookie uden raffineret sukker og sødestof