Chiagrød til hele ugen... Morgenmad på 5 minutter
I denne portion chiagrød har du ca. til 5 dage og det bedste af det hele er at selvom du kun spiser af det. Så bliver det ikke dårlig i den tid, hvis du har det i køleskabet.
Husk at en chiagrød skal laves dagen før du skal bruge den.
Bland kefir, skyr, krydderier og salt og pisk det med et piskeris.
Vej chiafrøene af og hæld dem i kefir/skyr blandingen
Stil blandingen i køleskabet i minimum 6-7 timer. Så er den klar til at blive spist
Tag 4-5 spsk. chiagrød ned i en skål
Hæld lidt bær eller frugt over... Gerne nogle som har lidt naturlig sødme og muligvis lidt citronskal, citronmelisse eller (ja du læser rigtig) 10 gram 70% chokolade, hakket lidt op som topping.
En hurtig morgenmad til hele ugen. Som vi holde dig mæt til frokost.
Ingredients
Directions
I denne portion chiagrød har du ca. til 5 dage og det bedste af det hele er at selvom du kun spiser af det. Så bliver det ikke dårlig i den tid, hvis du har det i køleskabet.
Husk at en chiagrød skal laves dagen før du skal bruge den.
Bland kefir, skyr, krydderier og salt og pisk det med et piskeris.
Vej chiafrøene af og hæld dem i kefir/skyr blandingen
Stil blandingen i køleskabet i minimum 6-7 timer. Så er den klar til at blive spist
Tag 4-5 spsk. chiagrød ned i en skål
Hæld lidt bær eller frugt over... Gerne nogle som har lidt naturlig sødme og muligvis lidt citronskal, citronmelisse eller (ja du læser rigtig) 10 gram 70% chokolade, hakket lidt op som topping.
En hurtig morgenmad til hele ugen. Som vi holde dig mæt til frokost.
Har du noget du gerne vil dele ?