Brunch toast med fuldkornsbrød, spinat, tomat lidt ost og et spejlæg er en god måde at starte dagen på og så tager den ikke lang tid at lave. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Jeg kan rigtig godt lide brunch og selvom man normalt ikke på en slankekur skal springe et måltid over. Så sker der ikke noget ved at gøre det en gang imellem. Denne ret kan også sagtens bruges til frokost. Kombination af spinat, tomat, ost og æg smager skønt, det vigtigste er bare at men krydrer spinaten godt for ellers bliver resten lidt flad i smagen. MEN pas også på det ikke bliver for meget.
Man kan sagtens bruge et pocheret æg hvis man vil, men spejlæg fungere rigtig godt og så er der større chance for det lykkedes hvis ikke man har prøvet det før. Prøv opskriften og skriv gerne en kommentar om hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft
Skær 4 skiver brød og læg dem på en brødrister. Rist dem på den ene side, til der er lidt streger. Du behøver ikke riste begge sider, da brødet også skal i ovnen.
Vask spinaten og find en pande frem.
Tænd for panden på fuld varme.
Når panden er varm, så kom spinaten på panden. Krydder med salt og peber.
Lad spinaten falde sammen og tag den af varmen.
Skær tomaterne i skiver.
Vej osten af.
Læg brødene på en bageplade
Fordel spinaten og tomatskiverne på brødene. Læg osten på.
Tør panden af som du lige har brugt til spinaten.
Tænd for den på fuld varme igen.
Når panden er varm, så tilsæt smørret og sæt brødene i ovnen. De skal have ca. 5-7 minutter.
Slå æggene ud på panden og skru ned på halv varme. Lag dem stege til hviden har sat sig.
Når osten er smeltet og blevet lidt brun, så tag brødene ud.
Placer spejlæggene ovenpå og nyd dem mens de er varme.
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Jeg kan rigtig godt lide brunch og selvom man normalt ikke på en slankekur skal springe et måltid over. Så sker der ikke noget ved at gøre det en gang imellem. Denne ret kan også sagtens bruges til frokost. Kombination af spinat, tomat, ost og æg smager skønt, det vigtigste er bare at men krydrer spinaten godt for ellers bliver resten lidt flad i smagen. MEN pas også på det ikke bliver for meget.
Man kan sagtens bruge et pocheret æg hvis man vil, men spejlæg fungere rigtig godt og så er der større chance for det lykkedes hvis ikke man har prøvet det før. Prøv opskriften og skriv gerne en kommentar om hvad du synes.
Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft
Skær 4 skiver brød og læg dem på en brødrister. Rist dem på den ene side, til der er lidt streger. Du behøver ikke riste begge sider, da brødet også skal i ovnen.
Vask spinaten og find en pande frem.
Tænd for panden på fuld varme.
Når panden er varm, så kom spinaten på panden. Krydder med salt og peber.
Lad spinaten falde sammen og tag den af varmen.
Skær tomaterne i skiver.
Vej osten af.
Læg brødene på en bageplade
Fordel spinaten og tomatskiverne på brødene. Læg osten på.
Tør panden af som du lige har brugt til spinaten.
Tænd for den på fuld varme igen.
Når panden er varm, så tilsæt smørret og sæt brødene i ovnen. De skal have ca. 5-7 minutter.
Slå æggene ud på panden og skru ned på halv varme. Lag dem stege til hviden har sat sig.
Når osten er smeltet og blevet lidt brun, så tag brødene ud.
Placer spejlæggene ovenpå og nyd dem mens de er varme.
Har du noget du gerne vil dele ?