Boghvedepandekager med spinatfyld er en lækker ret som kan bruges både til aftensmad og morgenmad. Den indeholder ikke hvedemel, så den er også god til personer som ikke tåler gluten. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift kan bruges både til morgenmad, brunch eller aftensmad. Det er ikke en ret der tager lang tid at lave og så er det lækkert og mætter længe. Da jeg startede på denne rejse, var jeg kun vant til kold morgenmad om morgen. Men jeg må nu indrømme at varm morgenmad er bedre for mit system. Det er nemmere for min krop at optage. Boghvedemel er et godt alternativ hvis du er gluten intolerant og for os som også kan tåle det, der smager det også rigtig godt og giver noget andet til retten end almindelig pandekager ville.
Det kræver at man har lidt pander til denne opskrift, men man kan også bruge en gryde til fyldet.
Prøv denne opskrift og skriv hvad du synes 🙂
Pisk alle ingredienserne godt sammen og stil dejen til hvile i 10 minutter
Mens dejen hviler
Fjern skallen fra løgene og del hver løg i 8 dele
Rens champignon og skær dem i grove stykker
Vask den friske spinat
Tænd din ovn på 100 grader - så den kan holde dine pandekager varme mens du laver fyldet.
Find en pande på ca. 23 cm
Varm den op med lidt olie eller smør
Bag 8 pandekager og vend dem halvvejs.
Når ovnen er varm, så kom pandekagerne ind i den, så de kan holde sig lune
Hvis du kan styre fyldet samtidig med at du bage pandekager, så kan du sagtens sætte det over samtidig med.
Find en pande på ca. 27 cm eller en gryde
Varm den op på fuld blus
Kom smør, timian, løg og champignon på panden og lad det stege indtil champignon er tilberedt. Det tager ca. 5-8 minutter
Sæt en pande over med lidt smør på fuld varme
Slå æggene ud på panden og skrue ned på halv blus.
Lad dem stå i 5-7 minutter til hviden har sat sig
Når champignonen er godt tilberedt, så tilsæt den friske spinat, salt og peber og hvis du kan lide det, lidt frisk muskatnød
Lad spinaten stege i 1-2 minutter. Sluk herefter panden
Ta pandekagerne ud af ovnen
Fyld hver pandekage med 1/8 del af fyldet. Fold hver kant af pandekagen op om fyldet og brug spejlægget som lukning.
Gør det samme med de 7 andre.
Anret dem portionsanrettet (2 til hver) eller på et stort bræt og del dem.
God appetit 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift kan bruges både til morgenmad, brunch eller aftensmad. Det er ikke en ret der tager lang tid at lave og så er det lækkert og mætter længe. Da jeg startede på denne rejse, var jeg kun vant til kold morgenmad om morgen. Men jeg må nu indrømme at varm morgenmad er bedre for mit system. Det er nemmere for min krop at optage. Boghvedemel er et godt alternativ hvis du er gluten intolerant og for os som også kan tåle det, der smager det også rigtig godt og giver noget andet til retten end almindelig pandekager ville.
Det kræver at man har lidt pander til denne opskrift, men man kan også bruge en gryde til fyldet.
Prøv denne opskrift og skriv hvad du synes 🙂
Pisk alle ingredienserne godt sammen og stil dejen til hvile i 10 minutter
Mens dejen hviler
Fjern skallen fra løgene og del hver løg i 8 dele
Rens champignon og skær dem i grove stykker
Vask den friske spinat
Tænd din ovn på 100 grader - så den kan holde dine pandekager varme mens du laver fyldet.
Find en pande på ca. 23 cm
Varm den op med lidt olie eller smør
Bag 8 pandekager og vend dem halvvejs.
Når ovnen er varm, så kom pandekagerne ind i den, så de kan holde sig lune
Hvis du kan styre fyldet samtidig med at du bage pandekager, så kan du sagtens sætte det over samtidig med.
Find en pande på ca. 27 cm eller en gryde
Varm den op på fuld blus
Kom smør, timian, løg og champignon på panden og lad det stege indtil champignon er tilberedt. Det tager ca. 5-8 minutter
Sæt en pande over med lidt smør på fuld varme
Slå æggene ud på panden og skrue ned på halv blus.
Lad dem stå i 5-7 minutter til hviden har sat sig
Når champignonen er godt tilberedt, så tilsæt den friske spinat, salt og peber og hvis du kan lide det, lidt frisk muskatnød
Lad spinaten stege i 1-2 minutter. Sluk herefter panden
Ta pandekagerne ud af ovnen
Fyld hver pandekage med 1/8 del af fyldet. Fold hver kant af pandekagen op om fyldet og brug spejlægget som lukning.
Gør det samme med de 7 andre.
Anret dem portionsanrettet (2 til hver) eller på et stort bræt og del dem.
God appetit 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?