Blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en hverdagsret med masse af smag og som kan være en del af din kost i et vægttab. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
Denne ret blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en ret med en masse smag, som er nem at lave og så indeholder den en masse gode ting. Jeg kan rigtig godt lide mad med smag og specielt hvis man skal tabe sig. Så gælder det om at få smag ind i maden og i stedet for at bruge store mængder af fedt, så som fløde og smør. så kan man bruge krydderier og det skal man ikke være bange for. Det hele handler om balance og det er noget man skal lære i køkkenet.
Start med at pille og hakke løgene i grove tern
Pil hvidløget og skær det i tynde skiver
Vask og bræk blomkålen op i mundrette buketter
Find en pande med høje kanter eller evt. en gryde
Start den op på høj varme og tilsæt smørret
Når smørret et smeltet tilsætter du paprika, spidskommen, rosmarin, løg og hvidløg
Lad det stege i 2-3 minutter
Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem stege 5 minutter ved høj varme
Krydder med salt og peber
Skær imens de soltørret tomater i strimler
Åben og dræn de røde kidney bønner.
Tilsæt de soltørret tomater, samt kidney bønnerne til retten.
Lad dem stege 2 minutter
Tilsæt de 2 ds. hakket tomater, samt 1 ds vand så du får alt tomaten med 🙂
Krydder igen med salt og peber
Lad retten koge ved medium varme i 10 minutter
Mens retten koge, kan du stege bøfferne.
Find i pande og start den op på hård varme. Tilsæt olien og lad den blive varm
Krydder bøfferne med salt og peber
Steg bøfferne (alt efter tykkelse) ca. 1,5-2 minutter på hver side eller som du kan lide dem.
Læg dem til side indtil vi skal gøre retten færdig
Smag sovsen til med salt og peber
Tilsæt rucolaen og rør det ind i retten. Sluk for varmen
Skær bøfferne op i strimler. Hvis det er kan du røre nogle af strimlerne ind i retten ellers kan du ligge dem ovenpå som jeg har gjort.
Server retten mens den er dejlig varm.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Denne ret blomkålsgryde med kidneybønner og oksekød er en ret med en masse smag, som er nem at lave og så indeholder den en masse gode ting. Jeg kan rigtig godt lide mad med smag og specielt hvis man skal tabe sig. Så gælder det om at få smag ind i maden og i stedet for at bruge store mængder af fedt, så som fløde og smør. så kan man bruge krydderier og det skal man ikke være bange for. Det hele handler om balance og det er noget man skal lære i køkkenet.
Start med at pille og hakke løgene i grove tern
Pil hvidløget og skær det i tynde skiver
Vask og bræk blomkålen op i mundrette buketter
Find en pande med høje kanter eller evt. en gryde
Start den op på høj varme og tilsæt smørret
Når smørret et smeltet tilsætter du paprika, spidskommen, rosmarin, løg og hvidløg
Lad det stege i 2-3 minutter
Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem stege 5 minutter ved høj varme
Krydder med salt og peber
Skær imens de soltørret tomater i strimler
Åben og dræn de røde kidney bønner.
Tilsæt de soltørret tomater, samt kidney bønnerne til retten.
Lad dem stege 2 minutter
Tilsæt de 2 ds. hakket tomater, samt 1 ds vand så du får alt tomaten med 🙂
Krydder igen med salt og peber
Lad retten koge ved medium varme i 10 minutter
Mens retten koge, kan du stege bøfferne.
Find i pande og start den op på hård varme. Tilsæt olien og lad den blive varm
Krydder bøfferne med salt og peber
Steg bøfferne (alt efter tykkelse) ca. 1,5-2 minutter på hver side eller som du kan lide dem.
Læg dem til side indtil vi skal gøre retten færdig
Smag sovsen til med salt og peber
Tilsæt rucolaen og rør det ind i retten. Sluk for varmen
Skær bøfferne op i strimler. Hvis det er kan du røre nogle af strimlerne ind i retten ellers kan du ligge dem ovenpå som jeg har gjort.
Server retten mens den er dejlig varm.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?