Barbecue sovs med øl er fantastisk til pulledpork burger eller til et godt stykke kylling eller oksekød. Den er ikke helt klassiske men den er fuld af smag
Sovs til 6 personer
Det sker herhjemme at vi får barbecue enten spareribs eller pulled pork men der er også andre gange hvor man kan bruge en god barbecuesovs. Jeg ville gerne have en sovs med meget smag og få en god dybde i den, derfor bruger jeg øl for at få noget god smag fra humlen. Jeg har ligeledes løg og hvidløgsstykker, samt hele sennepskorn i for at give lidt forskellige oplevelser når man spiser. Hvis du bedre kan lide en helt glat sovs, så kan man sagtens blende den.
Sovsen kan bruges til mange ting, og den er let at lave og den kan også sagtens bruges som marinade til kød hvis man vil det. Så der er mange anvendelsesmuligheder. Prøv opskriften og skriv meget gerne en kommentar.
Skræl og snit løg og hvidløg meget fint
Sæt en gryde over middelvarme og kom smørret i
Når smørret er smeltet, så tilsæt løg, hvidløg og den røgede paprika.
Lad løgene stege ved lav varme i 5-6 minutter til de er bløde.
Find og vej imens de øvrige ingredienser op.
Når løgene er klar, så tilsæt de øvrige ingredienser og rør eller pisk det hele godt sammen.
Lad sovsen småkoge i 15 minutter og smag den til.
Denne sovs bliver kun bedre hvis den koger lidt længere eller får lov til at trække til dagen efter. Så hvis du har tiden, så vil jeg klart anbefale dig at bruge den på denne sovs for den er det værd.
Ingredients
Directions
Sovs til 6 personer
Det sker herhjemme at vi får barbecue enten spareribs eller pulled pork men der er også andre gange hvor man kan bruge en god barbecuesovs. Jeg ville gerne have en sovs med meget smag og få en god dybde i den, derfor bruger jeg øl for at få noget god smag fra humlen. Jeg har ligeledes løg og hvidløgsstykker, samt hele sennepskorn i for at give lidt forskellige oplevelser når man spiser. Hvis du bedre kan lide en helt glat sovs, så kan man sagtens blende den.
Sovsen kan bruges til mange ting, og den er let at lave og den kan også sagtens bruges som marinade til kød hvis man vil det. Så der er mange anvendelsesmuligheder. Prøv opskriften og skriv meget gerne en kommentar.
Skræl og snit løg og hvidløg meget fint
Sæt en gryde over middelvarme og kom smørret i
Når smørret er smeltet, så tilsæt løg, hvidløg og den røgede paprika.
Lad løgene stege ved lav varme i 5-6 minutter til de er bløde.
Find og vej imens de øvrige ingredienser op.
Når løgene er klar, så tilsæt de øvrige ingredienser og rør eller pisk det hele godt sammen.
Lad sovsen småkoge i 15 minutter og smag den til.
Denne sovs bliver kun bedre hvis den koger lidt længere eller får lov til at trække til dagen efter. Så hvis du har tiden, så vil jeg klart anbefale dig at bruge den på denne sovs for den er det værd.
Har du noget du gerne vil dele ?