Bagt aubergine med hakket oksekød er en let krydret ret, som er god i hverdagen. Da den ikke tager ret lang tid at lave, men en masse god smag. Denne opskrift er til 4 personer
Denne ret er til 4 personer.
I denne ret får du primært kød og grønsager ikke så meget andet ud over en lille smule ost. Derved så er retten rigtig god for dit blodsukker og samtidig er den let at lave. Ved denne ret lader vi ovnen arbejde for os med auberginerne, mens vi laver kødet. Derved sparer du tid i køkkenet. I denne opskrift bruger jeg mange krydderier, men de er god balanceret, for at give dig meget smag hurtigt. Vil dog sige at det er nødvendigt at du får spinaten til med den syrlige dressing, for at skabe balance i retten.
Prøv bagt aubergine med hakket oksekød og skriv til mig hvad du synes 🙂 Glæder mig til at høre fra dig.
Start din ovn op på 200 grader
Del auberginerne og kryds dem med en kniv. Du må bare ikke skære helt igennem 🙂
Fordel olivenolien ud over auberginerne og drys med salt og peber
Når ovnen er varm, så kom auberginerne ind i 17-18 minutter.
Find en panden er gryde og tænd helt op for varmen
Kom krydderierne på panden/gryden og lad dem stege 1 minut
Tilsæt 1 spsk. olivenolie og kom det hakket oksekød på. Lad det stege 5 minutter
Hak imens løg og hvidløg i små tern
Kom dem ned til kødet og lad det hele stege ved fuld varm i 3-4 minutter Krydder med salt og peber. Kødet skal gerne få en god mørk skorpe.
Tilsæt de hakket tomater og lad det koge ved høj varme 5-6 minutter
Se til dine auberginer og er de blevet gyldenbrune på toppen og du kan se de er tilberedt, så skal de ud
Skrab 2/3 del af auberginekødet ud og kom det op til kødet/tomatsovsen. Vend det rundt i sovsen.
Smag fyldet til med salt og og peber.
Fyld auberginerne op med oksekødet.
Dræn og skær mozzarella kugler i tynde skiver
Fordel osten ovenpå kødet og kom det hele i ovnen i 5-7 minutter til osten begynder at tage farve
Imens kan du lave spinaten
Hvis du bruge baby spinat, så vask det og kom det op i en skål. Bruger du store spinatblade, så skær det lidt i stykke med en kniv i spiselige stykker.
Hæld olie og eddike, samt kværn salt og peber udover
Vend det hele godt rundt
Kom to halve auberginer op på en tallerken
Kom en god portion spinat op ved siden af
Så er der mad 🙂
Ingredients
Directions
Denne ret er til 4 personer.
I denne ret får du primært kød og grønsager ikke så meget andet ud over en lille smule ost. Derved så er retten rigtig god for dit blodsukker og samtidig er den let at lave. Ved denne ret lader vi ovnen arbejde for os med auberginerne, mens vi laver kødet. Derved sparer du tid i køkkenet. I denne opskrift bruger jeg mange krydderier, men de er god balanceret, for at give dig meget smag hurtigt. Vil dog sige at det er nødvendigt at du får spinaten til med den syrlige dressing, for at skabe balance i retten.
Prøv bagt aubergine med hakket oksekød og skriv til mig hvad du synes 🙂 Glæder mig til at høre fra dig.
Start din ovn op på 200 grader
Del auberginerne og kryds dem med en kniv. Du må bare ikke skære helt igennem 🙂
Fordel olivenolien ud over auberginerne og drys med salt og peber
Når ovnen er varm, så kom auberginerne ind i 17-18 minutter.
Find en panden er gryde og tænd helt op for varmen
Kom krydderierne på panden/gryden og lad dem stege 1 minut
Tilsæt 1 spsk. olivenolie og kom det hakket oksekød på. Lad det stege 5 minutter
Hak imens løg og hvidløg i små tern
Kom dem ned til kødet og lad det hele stege ved fuld varm i 3-4 minutter Krydder med salt og peber. Kødet skal gerne få en god mørk skorpe.
Tilsæt de hakket tomater og lad det koge ved høj varme 5-6 minutter
Se til dine auberginer og er de blevet gyldenbrune på toppen og du kan se de er tilberedt, så skal de ud
Skrab 2/3 del af auberginekødet ud og kom det op til kødet/tomatsovsen. Vend det rundt i sovsen.
Smag fyldet til med salt og og peber.
Fyld auberginerne op med oksekødet.
Dræn og skær mozzarella kugler i tynde skiver
Fordel osten ovenpå kødet og kom det hele i ovnen i 5-7 minutter til osten begynder at tage farve
Imens kan du lave spinaten
Hvis du bruge baby spinat, så vask det og kom det op i en skål. Bruger du store spinatblade, så skær det lidt i stykke med en kniv i spiselige stykker.
Hæld olie og eddike, samt kværn salt og peber udover
Vend det hele godt rundt
Kom to halve auberginer op på en tallerken
Kom en god portion spinat op ved siden af
Så er der mad 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?