Forfattermaria
Bedømmelse

12 Lækre muffins, som kun er lavet med naturlig sukker ingen hvid sukker eller kunstige produkter. Nyd dem i fulde drag

Sunde muffins med dadler og æbler - GastroUlven
PortionsstørrelsePortion
Prep Time15 minsKoge/bage tid 18 minsTotal tid33 mins
Hvem er denne opskrift til ?
1

Denne opskrift er til dig, som ikke er så glad for hvidt sukker, men til gengæld elsker smagen af æbler og naturlig sødme, så er denne muffins noget for dig. Denne muffins er meget svampet og lækker og du kan spise den med god samvittighed. Den er god som mellemmåltid eller som en lille hyggeting om aftenen. Den eneste ulempe ved disse muffins, hvis man kan kalde det en ulempe :), er at de ikke kan holde så længe. Så skal du ikke spise dem alle indenfor 2 dage. Så frys dem ned

Sådan gør du
2

Start med at tænde din ovn på 175 grader varmluft

3

Blend dadler, youghurt og æg til en lind masse, der må ikke være klumper af dadler i dejen

4

Tag en skål og hæld dadelmassen op i sammen med fuldkorshvedemel, bagepulver, krydderier og salt. Rør det rundt, så det lige er vendt sammen. Hak æblerne og pecannødderne. Hæld dem i dejen og vend dem stille rundt. Kom massen i høje muffins forme. Du skal ca. bruge 12 styk, men det kan selvfølgelige variere efter hvor store eller små dine forme er.

Bag muffins i 18 minutter ved 175 grader.

Spis dem gerne mens de er lune

Denne opskrift til morgenmad
5

Du kan sagtens spise denne muffins, som en del af et morgenmåltid, kun 1 pr. måltid. Men jeg vil anbefale at du supplerer med et blødkogt æg eller 2 spsk. skyr, blandet op med lidt vanilje og frugt. For at du er sikker på at få protein nok og er mæt til frokosttid.

Ingredients

Directions

Hvem er denne opskrift til ?
1

Denne opskrift er til dig, som ikke er så glad for hvidt sukker, men til gengæld elsker smagen af æbler og naturlig sødme, så er denne muffins noget for dig. Denne muffins er meget svampet og lækker og du kan spise den med god samvittighed. Den er god som mellemmåltid eller som en lille hyggeting om aftenen. Den eneste ulempe ved disse muffins, hvis man kan kalde det en ulempe :), er at de ikke kan holde så længe. Så skal du ikke spise dem alle indenfor 2 dage. Så frys dem ned

Sådan gør du
2

Start med at tænde din ovn på 175 grader varmluft

3

Blend dadler, youghurt og æg til en lind masse, der må ikke være klumper af dadler i dejen

4

Tag en skål og hæld dadelmassen op i sammen med fuldkorshvedemel, bagepulver, krydderier og salt. Rør det rundt, så det lige er vendt sammen. Hak æblerne og pecannødderne. Hæld dem i dejen og vend dem stille rundt. Kom massen i høje muffins forme. Du skal ca. bruge 12 styk, men det kan selvfølgelige variere efter hvor store eller små dine forme er.

Bag muffins i 18 minutter ved 175 grader.

Spis dem gerne mens de er lune

Denne opskrift til morgenmad
5

Du kan sagtens spise denne muffins, som en del af et morgenmåltid, kun 1 pr. måltid. Men jeg vil anbefale at du supplerer med et blødkogt æg eller 2 spsk. skyr, blandet op med lidt vanilje og frugt. For at du er sikker på at få protein nok og er mæt til frokosttid.

Æble og pecannødde muffins uden sukker