Lun kartoffelsalat med salsa dressing er en anderledes måde at lave denne ret på, hvor der ikke bruges mælkeprodukter. Let at lave og tager ikke meget af din tid
Til 4 personer som tilbehør
Du tænker måske ovnkartofler som er varme, vendt med kold salsa og spidskål og så valnødder, kan det overhovedet smage godt ? Ja det kan det faktisk. du kan også sagtens bruge kogte kartofler i stedet for ovnbagte hvis du synes det passer dig bedre. Jeg har tænkte lidt om man ikke kunne lave en kartoffelsalat uden mejeriprodukter og ikke fordi jeg elsker almindelig kartoffelsalat, nogle gange vil bare gerne have noget nyt 🙂
Denne salat har har det hele, noget blødt, sprødt, sødt, salt, bitter og lidt stærkt. Prøv den og gi mig gerne en tilbagemelding om hvad du synes om den. Jeg elsker at høre fra jer.
Tænd ovnen på 200 grader
Vask kartoflerne og skær dem i små stykker ca. 2x2 cm eller noget i den retning
Kom dem i en pose og kom olie ved og vend dem rundt
Kom dem i en bradebande og drys med salt og peber
Kom dem i ovnen i 25 minutter
Vask og pil kernehuset ud af peberfrugt og æbler
Skræl løget og skær det halve fra (gem den anden halvdel til en anden ret)
Kom det hele op i en foodprocessor med en klinge
Kom olie, honning, eddike, samt salt og peber i foodprocessoren
Kør det hele i 1 minut eller lidt mere. Der skal stadigvæk være små stykker i salsaen, det må ikke blive mos
Smag det til med salt og peber, måske lidt mere honning hvis nødvendigt. Det må godt være lidt surt for kartofler og spidskål tager noget af det.
Snit spidskålen, meget fint
Hak halvdelen af valnødderne
Kom spidskålen i en skål
Kom de varme kartofler over og vend det hele godt rundt, så spidskålen modtager noget af varmen
Kom salsaen og de halve valnødder ved og vend det rundt
Pynt med de resterende valnødder og så er der serveret 🙂
Ingredients
Directions
Til 4 personer som tilbehør
Du tænker måske ovnkartofler som er varme, vendt med kold salsa og spidskål og så valnødder, kan det overhovedet smage godt ? Ja det kan det faktisk. du kan også sagtens bruge kogte kartofler i stedet for ovnbagte hvis du synes det passer dig bedre. Jeg har tænkte lidt om man ikke kunne lave en kartoffelsalat uden mejeriprodukter og ikke fordi jeg elsker almindelig kartoffelsalat, nogle gange vil bare gerne have noget nyt 🙂
Denne salat har har det hele, noget blødt, sprødt, sødt, salt, bitter og lidt stærkt. Prøv den og gi mig gerne en tilbagemelding om hvad du synes om den. Jeg elsker at høre fra jer.
Tænd ovnen på 200 grader
Vask kartoflerne og skær dem i små stykker ca. 2x2 cm eller noget i den retning
Kom dem i en pose og kom olie ved og vend dem rundt
Kom dem i en bradebande og drys med salt og peber
Kom dem i ovnen i 25 minutter
Vask og pil kernehuset ud af peberfrugt og æbler
Skræl løget og skær det halve fra (gem den anden halvdel til en anden ret)
Kom det hele op i en foodprocessor med en klinge
Kom olie, honning, eddike, samt salt og peber i foodprocessoren
Kør det hele i 1 minut eller lidt mere. Der skal stadigvæk være små stykker i salsaen, det må ikke blive mos
Smag det til med salt og peber, måske lidt mere honning hvis nødvendigt. Det må godt være lidt surt for kartofler og spidskål tager noget af det.
Snit spidskålen, meget fint
Hak halvdelen af valnødderne
Kom spidskålen i en skål
Kom de varme kartofler over og vend det hele godt rundt, så spidskålen modtager noget af varmen
Kom salsaen og de halve valnødder ved og vend det rundt
Pynt med de resterende valnødder og så er der serveret 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?