Blomkålssalat med spidskål og peberfrugt er god salat til sommerens grillfester eller til en god madpakke. Den gør at du bliver hurtig mæt og føler dig mæt i lang tid. Opskrift til 4 personer
Denne salat er til 4 personer.
Så kom der endnu en salat, som kan bruges til grill tilbehør, men den kan også sagtens bruges til frokost og on the go. Fordelen ved denne salat "blomkålssalat med spidskål og peberfrugt" er at der ikke er noget af det som bliver "dovent" når det har fået dressing på sig. Derfor er det også en god salat at lave til gæster, for den kan laves i forvejen. Lige nu er det jo sæson for blomkål og det skal da helt klart udnyttes, da det jo også for tiden er en billig grønsag. Hvilket mange sikkert sagtens kunne bruge. Blomkål kan så mange ting skæres i tynde skiver, rives, steges, pocheres, ovnbages, koges, pures. Der er så mange muligheder og så er den rigtig god for maven.
Håber du her fik en anden ide til hvordan man kan bruge blomkål i en salat. Hvis du har prøvet opskriften, så må du meget gerne smide en kommentar.
Pil bladene af blomkålen, vask det og skær blomkålsbuketterne i små stykker, så de kan gå i en foodprocessor hvori der er monteret et grov riveblad. Har du ikke en foodprocessor, så kan de rives på den grove side af et rivejern.
Kom blomkålsrisen op i en skål
Vask og skær spidskålen i små strimler, så du får lidt forskellige tekstur i salaten. Bare pas på stykkerne ikke bliver for lange, for det er svært at spise.
Kom dem i skålen sammen med blomkålen
Kom ærterne i mikroskål og tilsæt lidt vand.
Gi dem 2 minutter ved høj varme
Tilsæt dem til salatskålen
Vask og skær peberfrugterne i små tern
Pil løget og skær det i små tern
Vej tranebærrene af
Kom peberfrugt og løg i skålen sammen med de andre ting, sammen med 3/4 del af tranebærende
Kom tingene til dressingen ned i salaten og rør det hele godt rundt
Drys med de sidste tranebær og velbekomme
Ingredients
Directions
Denne salat er til 4 personer.
Så kom der endnu en salat, som kan bruges til grill tilbehør, men den kan også sagtens bruges til frokost og on the go. Fordelen ved denne salat "blomkålssalat med spidskål og peberfrugt" er at der ikke er noget af det som bliver "dovent" når det har fået dressing på sig. Derfor er det også en god salat at lave til gæster, for den kan laves i forvejen. Lige nu er det jo sæson for blomkål og det skal da helt klart udnyttes, da det jo også for tiden er en billig grønsag. Hvilket mange sikkert sagtens kunne bruge. Blomkål kan så mange ting skæres i tynde skiver, rives, steges, pocheres, ovnbages, koges, pures. Der er så mange muligheder og så er den rigtig god for maven.
Håber du her fik en anden ide til hvordan man kan bruge blomkål i en salat. Hvis du har prøvet opskriften, så må du meget gerne smide en kommentar.
Pil bladene af blomkålen, vask det og skær blomkålsbuketterne i små stykker, så de kan gå i en foodprocessor hvori der er monteret et grov riveblad. Har du ikke en foodprocessor, så kan de rives på den grove side af et rivejern.
Kom blomkålsrisen op i en skål
Vask og skær spidskålen i små strimler, så du får lidt forskellige tekstur i salaten. Bare pas på stykkerne ikke bliver for lange, for det er svært at spise.
Kom dem i skålen sammen med blomkålen
Kom ærterne i mikroskål og tilsæt lidt vand.
Gi dem 2 minutter ved høj varme
Tilsæt dem til salatskålen
Vask og skær peberfrugterne i små tern
Pil løget og skær det i små tern
Vej tranebærrene af
Kom peberfrugt og løg i skålen sammen med de andre ting, sammen med 3/4 del af tranebærende
Kom tingene til dressingen ned i salaten og rør det hele godt rundt
Drys med de sidste tranebær og velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?