Lun græskar og squash salat er en god sommersalat, som er rigtig god når du griller. Der er ingen stivelse i denne salat og derfor har din krop nemmere ved at optage maden. Prøv den 🙂
Denne opskrift er til 4 personer
Salater behøver ikke kun være kolde, de kan også sagtens være lune. Hvis man bage grønsager, så tilføjer man en hel ny smag til dem og de har også nemmere ved at optage dressing og få smag derfra. Hvis man så blander det med rå grønsager, så får man forskellige teksturer i salaten, som gør det hele lidt mere spændende. Denne salat kan bruges som tilbehør til en bøf, kotelet eller kylling. Du kan også sagtens lave denne ret på grillen, hvis du vil have endnu mere smag ud af grønsagerne. Der er mange muligheder.
Jeg håber du vil prøve denne salat og skrive en lille kommentar
Start med at tænde din ovn på 200 grader luftvarme
Snit løgene i halve skiver
Bland hvid balsamico, olivenolie, salt og peber og pisk det sammen
Kom løgene i dressingen og lad dem marinere.
Flæk butternuts squash og pil kerner ud. Sker græskaren ud i ca. 1-1,5x1-1,5 cm stykker. De behøver ikke være nøjagtige, men de skal bare ikke være for store, for ellers bliver de ikke nok tilberedt.
Skær squashen i samme størrelse
Kom begge dele i en pose, samme med olie, salt og peber og miks det hele godt rundt.
Kom det hele i et ovnfast fad. Skrue ned for ovnen til 175 grader og bag grønsagerne i 20 minutter
Snit spidskålen fint og sæt den til side
Snit ramsløgene lidt grovere... Hvis du ikke kan få ramsløg, men gerne vil have lidt hvidløgssmag. Så kom 1 fed presset hvidløg i dressingen.
Ramsløgene kan også erstattes af spinat eller grønne bønner.
Kom spidskålen på et fad eller skål
Tilsæt halvdelen af ramsløgene
Ta grønsagerne ud af ovnen, tjek om de er nok 🙂
Kom dem udover spidskålen og vend det hele lidt rundt.
Kom resten af ramsløgene ovenpå.
Fordel løgene fra dressingen udover retten
Hæld dressingen udover.
Drys med solsikkekerner og så er der mad 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Salater behøver ikke kun være kolde, de kan også sagtens være lune. Hvis man bage grønsager, så tilføjer man en hel ny smag til dem og de har også nemmere ved at optage dressing og få smag derfra. Hvis man så blander det med rå grønsager, så får man forskellige teksturer i salaten, som gør det hele lidt mere spændende. Denne salat kan bruges som tilbehør til en bøf, kotelet eller kylling. Du kan også sagtens lave denne ret på grillen, hvis du vil have endnu mere smag ud af grønsagerne. Der er mange muligheder.
Jeg håber du vil prøve denne salat og skrive en lille kommentar
Start med at tænde din ovn på 200 grader luftvarme
Snit løgene i halve skiver
Bland hvid balsamico, olivenolie, salt og peber og pisk det sammen
Kom løgene i dressingen og lad dem marinere.
Flæk butternuts squash og pil kerner ud. Sker græskaren ud i ca. 1-1,5x1-1,5 cm stykker. De behøver ikke være nøjagtige, men de skal bare ikke være for store, for ellers bliver de ikke nok tilberedt.
Skær squashen i samme størrelse
Kom begge dele i en pose, samme med olie, salt og peber og miks det hele godt rundt.
Kom det hele i et ovnfast fad. Skrue ned for ovnen til 175 grader og bag grønsagerne i 20 minutter
Snit spidskålen fint og sæt den til side
Snit ramsløgene lidt grovere... Hvis du ikke kan få ramsløg, men gerne vil have lidt hvidløgssmag. Så kom 1 fed presset hvidløg i dressingen.
Ramsløgene kan også erstattes af spinat eller grønne bønner.
Kom spidskålen på et fad eller skål
Tilsæt halvdelen af ramsløgene
Ta grønsagerne ud af ovnen, tjek om de er nok 🙂
Kom dem udover spidskålen og vend det hele lidt rundt.
Kom resten af ramsløgene ovenpå.
Fordel løgene fra dressingen udover retten
Hæld dressingen udover.
Drys med solsikkekerner og så er der mad 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?