Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond og derefter laver den om til en misosuppe. Lyder det spændende, få opskriften her
Denne opskrift er til 4 personer
Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond, samt tilbereder kødet og derefter laver den om til en misosuppe. Det kan godt være det tager lidt over en time at lave, men du skal kun være i køkkenet i 20 minutter. Når man vil have god mad i hverdagen, så betyder det ikke altid at det skal tage kort til. Det kræver bare at du skal være kort tid i køkkenet, så du kan lave andre ting mens maden bliver bedre og bedre.
Denne suppe er fuld af smag og ved at man tilføjer misopasta til suppen. Så får man ekstra protein og den fylder meget mere. Prøv den af.
Find en gryde
Ta to løg og del dem. Smid dem begge i gryden med skal og det hele
Vask gulerødderne, skær enderne af og del dem i to. Smid dem også i gryden
Ta lårene og læg dem ned til grønsagerne
Hæld vand over. Tilsæt salt og bouillon terning
Sæt gryden over på komfuret og kog i 45 minutter
Slap af i 35 minutter 🙂
Sæt en gryde over med vand.
Når det koger så læg æggene stille og rolig ned i vandet. Kog dem i 4 minutter
Når de er færdig, så køl dem ned under koldt vand kort og læg dem til side
Rens og skær dine champignon i skiver
Pil hvidløget og skær det i små skiver
Skræl ingefæren og skær det i små tern
Find en gryde hvor suppen kan være i. Tænd for fuld varme og tilsæt smørret
Når smørret er smeltet så tilsæt champignon, hvidløg og ingefær
Steg champignonerne godt, så de får en god farve.
Rør i dem en gang imellem
Skræl imens gulerødder og skær dem i tynde skiver på maks. 4-5 mm. Er gulerødder store, kan du dele dem i 4.
Snit forårsløgene i triller
Når champignonerne har fået farve
Så tag suppen fra hønselårene og tilsæt det til champignonerne
Tilsæt miso, soja, fiskesovs, samt gulerødder. Rør det godt ud i suppen og lad suppen koge 5-7 minutter
Pil imens kødet af lårene. Du skal ikke bruge skindet
Skær det i lidt mindre stykker, så det kan komme med på skeen.
Kom kyllingestykkerne i gryden
Pil æggene og skær dem over. De skal gerne være let flydende
Tilsæt pak choy til suppegryden og lad den få lidt varme i 1 minut. Sluk herefter
Riv skralden fra de 2 limefrugter ned i suppen og pres saften ud.
Hæld suppen op i en dyb tallerken eller en skål.
Kom de to halve æg i suppen og drys med forårsløg og så er den klar.
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Brun misosuppe med kylling og champignon er en skøn suppe, hvor vi først koger en let hønsefond, samt tilbereder kødet og derefter laver den om til en misosuppe. Det kan godt være det tager lidt over en time at lave, men du skal kun være i køkkenet i 20 minutter. Når man vil have god mad i hverdagen, så betyder det ikke altid at det skal tage kort til. Det kræver bare at du skal være kort tid i køkkenet, så du kan lave andre ting mens maden bliver bedre og bedre.
Denne suppe er fuld af smag og ved at man tilføjer misopasta til suppen. Så får man ekstra protein og den fylder meget mere. Prøv den af.
Find en gryde
Ta to løg og del dem. Smid dem begge i gryden med skal og det hele
Vask gulerødderne, skær enderne af og del dem i to. Smid dem også i gryden
Ta lårene og læg dem ned til grønsagerne
Hæld vand over. Tilsæt salt og bouillon terning
Sæt gryden over på komfuret og kog i 45 minutter
Slap af i 35 minutter 🙂
Sæt en gryde over med vand.
Når det koger så læg æggene stille og rolig ned i vandet. Kog dem i 4 minutter
Når de er færdig, så køl dem ned under koldt vand kort og læg dem til side
Rens og skær dine champignon i skiver
Pil hvidløget og skær det i små skiver
Skræl ingefæren og skær det i små tern
Find en gryde hvor suppen kan være i. Tænd for fuld varme og tilsæt smørret
Når smørret er smeltet så tilsæt champignon, hvidløg og ingefær
Steg champignonerne godt, så de får en god farve.
Rør i dem en gang imellem
Skræl imens gulerødder og skær dem i tynde skiver på maks. 4-5 mm. Er gulerødder store, kan du dele dem i 4.
Snit forårsløgene i triller
Når champignonerne har fået farve
Så tag suppen fra hønselårene og tilsæt det til champignonerne
Tilsæt miso, soja, fiskesovs, samt gulerødder. Rør det godt ud i suppen og lad suppen koge 5-7 minutter
Pil imens kødet af lårene. Du skal ikke bruge skindet
Skær det i lidt mindre stykker, så det kan komme med på skeen.
Kom kyllingestykkerne i gryden
Pil æggene og skær dem over. De skal gerne være let flydende
Tilsæt pak choy til suppegryden og lad den få lidt varme i 1 minut. Sluk herefter
Riv skralden fra de 2 limefrugter ned i suppen og pres saften ud.
Hæld suppen op i en dyb tallerken eller en skål.
Kom de to halve æg i suppen og drys med forårsløg og så er den klar.
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?