Krebsehalesalat er en dejlig ret, som er så nem at lave. Den kan bruges til aftensmad, både hovedret og forret. Frokost også on the go og så bruger jeg ikke mange ingredienser, men det smager fantastisk.
Denne opskrift er er til 4 personer hvis den bruges som hovedret eller 8-10 personer som forret.
Jeg elsker denne ret, mere er der ikke at sige om det. Den er let krydret fra karryen og så giver grønsager både sødme, friskhed bløde og hårde teksturer. Denne salat fungere rigtig godt både til hverdag og til fest som forret eller hvis man skal lave en buffet. Salaten kan holde sig længe og hvis dressingen begynder at falde til bund, så skal den bare røres op igen, så den kan godt stå lidt. Prøv denne ret, den tager kun 15 minutter at lave.
Start med at blande dressingen i en skål
Vej alle ingredienserne af og bland dem sammen. Smag dressingen til, det kan være lidt forskelligt hvor meget karry der skal bruges alt efter hvilken type du bruger. Men man skal kunne smage den. Smag til med salt og peber, dressingen må gerne være en lille smule salt, da grønsager stjæle en del.
Dræn krebsehalerne i et dørslag og overhæld dem med kold vand
Stil dem til side så de kan dryppe af
Skær små tern af æbler og agurk, så man kan få det hele med i en mundfuld når man spiser retten
Vask og skær enderne af bladsellerierne. Skær dem igennem på langs, så du får 2 dele og skær stykker på maks. 0,5 cm
Bland alle grønsagerne sammen i en skål.
Hæld 4/5 del af krebsehalerne over til grønsagerne. Resten skal bruges til anretning
Hak halvdelen af dilden og kom den ned til grønsagerne og krebsene.
Hæld dressingen over og miks det hele godt sammen.
Anret krebsehalesalaten på en flad tallerken eller en skål. Fordel krebsehalerne udover retten og pynt med dild
Velbekomme 🙂
Hvis du skal bruge den forret til gæster, så kan du forberede rigtig meget af den på forhånd.
Den færdigblandet dressing, kan du opbevare i køleskabet i en pose
Snit grønsager og placer dem i hver sin pose i køleskabet indtil du skal samle retten. Husk at hælde lidt citronsaft over æblerne ellers bliver de brune.
Dræn krebsehalerne lidt inden du skal samle retten.
Så skal det hele bare blandes sammen lidt tid inden gæsterne kommer.
Ingredients
Directions
Denne opskrift er er til 4 personer hvis den bruges som hovedret eller 8-10 personer som forret.
Jeg elsker denne ret, mere er der ikke at sige om det. Den er let krydret fra karryen og så giver grønsager både sødme, friskhed bløde og hårde teksturer. Denne salat fungere rigtig godt både til hverdag og til fest som forret eller hvis man skal lave en buffet. Salaten kan holde sig længe og hvis dressingen begynder at falde til bund, så skal den bare røres op igen, så den kan godt stå lidt. Prøv denne ret, den tager kun 15 minutter at lave.
Start med at blande dressingen i en skål
Vej alle ingredienserne af og bland dem sammen. Smag dressingen til, det kan være lidt forskelligt hvor meget karry der skal bruges alt efter hvilken type du bruger. Men man skal kunne smage den. Smag til med salt og peber, dressingen må gerne være en lille smule salt, da grønsager stjæle en del.
Dræn krebsehalerne i et dørslag og overhæld dem med kold vand
Stil dem til side så de kan dryppe af
Skær små tern af æbler og agurk, så man kan få det hele med i en mundfuld når man spiser retten
Vask og skær enderne af bladsellerierne. Skær dem igennem på langs, så du får 2 dele og skær stykker på maks. 0,5 cm
Bland alle grønsagerne sammen i en skål.
Hæld 4/5 del af krebsehalerne over til grønsagerne. Resten skal bruges til anretning
Hak halvdelen af dilden og kom den ned til grønsagerne og krebsene.
Hæld dressingen over og miks det hele godt sammen.
Anret krebsehalesalaten på en flad tallerken eller en skål. Fordel krebsehalerne udover retten og pynt med dild
Velbekomme 🙂
Hvis du skal bruge den forret til gæster, så kan du forberede rigtig meget af den på forhånd.
Den færdigblandet dressing, kan du opbevare i køleskabet i en pose
Snit grønsager og placer dem i hver sin pose i køleskabet indtil du skal samle retten. Husk at hælde lidt citronsaft over æblerne ellers bliver de brune.
Dræn krebsehalerne lidt inden du skal samle retten.
Så skal det hele bare blandes sammen lidt tid inden gæsterne kommer.
Har du noget du gerne vil dele ?