Kyllingepande med ananas og spinat er en sund og frisk aftensmad, som ikke fylder for meget i maven. Den kombinere det bedste for mig i frisk ananas, kylling og karry. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 2 personer
Jeg kan rigtig godt lide frisk ananas og jeg elsker at bruge det i mad. Hvis man skal kigge på Gi niveauet i ananas, så er det ikke det bedste men heller ikke det værste. Igen det handler om balanceret valg. Til gengæld er både kylling, kikærter og spinat rigtig godt. Denne ret er meget hurtig at lave og hvis det skal gå endnu hurtigere endnu, så kan du bruge dåse ananas, men det er ikke godt for GI niveauet, kalorierne eller smagen for den sags skyld. Så brug gerne en frisk ananas.
Skær løgene i store både, ca. 8 af hver løg og snit hvidløget i skiver
Fjern skralden fra ananassen og skær den i 2x2 cm tern
Skær kyllingebrystet i tern på ca. 2-3 cm
Varm en wok op
Kom 1 spsk. olie i wokken og krydder kyllingekødet med salt og peber og steg det så det er brunet. Ikke mere end det
Ta det op af wokken og læg det til side
Når kyllingekødet er oppe af wokken, så kommer du 1 spsk. olie mere i, samt karry, ingefær og chilipulver eller frisk chili
Lad det stege ved høj varme i 30 sekunder
Kom løg og hvidløg ved og lad det stege i 2 minutter
Kom ananassen ved og lad det stege i 2 minutter mere
Kom kikærterne og kyllingekødet i wokken, sammen med vand og krydder med salt og peber
Lad retten koge i 5-7 minutter til vandet er næsten væk og ananassen er blevet mør
Sluk for retten og tilsæt spinaten, så den lige får lidt varme.
Vend rundt i det, så det hele bliver godt blandet.
Smag kyllingepanden til med salt og peber og server den dejlig varm.
Velbekomme
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 2 personer
Jeg kan rigtig godt lide frisk ananas og jeg elsker at bruge det i mad. Hvis man skal kigge på Gi niveauet i ananas, så er det ikke det bedste men heller ikke det værste. Igen det handler om balanceret valg. Til gengæld er både kylling, kikærter og spinat rigtig godt. Denne ret er meget hurtig at lave og hvis det skal gå endnu hurtigere endnu, så kan du bruge dåse ananas, men det er ikke godt for GI niveauet, kalorierne eller smagen for den sags skyld. Så brug gerne en frisk ananas.
Skær løgene i store både, ca. 8 af hver løg og snit hvidløget i skiver
Fjern skralden fra ananassen og skær den i 2x2 cm tern
Skær kyllingebrystet i tern på ca. 2-3 cm
Varm en wok op
Kom 1 spsk. olie i wokken og krydder kyllingekødet med salt og peber og steg det så det er brunet. Ikke mere end det
Ta det op af wokken og læg det til side
Når kyllingekødet er oppe af wokken, så kommer du 1 spsk. olie mere i, samt karry, ingefær og chilipulver eller frisk chili
Lad det stege ved høj varme i 30 sekunder
Kom løg og hvidløg ved og lad det stege i 2 minutter
Kom ananassen ved og lad det stege i 2 minutter mere
Kom kikærterne og kyllingekødet i wokken, sammen med vand og krydder med salt og peber
Lad retten koge i 5-7 minutter til vandet er næsten væk og ananassen er blevet mør
Sluk for retten og tilsæt spinaten, så den lige får lidt varme.
Vend rundt i det, så det hele bliver godt blandet.
Smag kyllingepanden til med salt og peber og server den dejlig varm.
Velbekomme
Har du noget du gerne vil dele ?