Kyllingesalat med grape og mozzarella er en dejlig salat, som kan bruges både som frokost eller aftensmad. Den er overhældt med en skøn olieeddike dressing med noter af sennep. Denne opskrift er til 4 personer
Denne opskrift er til 4 personer
I denne salat får du mange gode og mættende ting. Kalorier sidder helt sikkert i mozzarellaen men de giver en god fylde og noget cremethed. du kan også skifte mozzarellaen ud med feta hvis du vil. Jeg elsker selv salater om aftenen som et hovedmåltid, man bliver mæt og har det godt i kroppen bagefter. Der hvor udfordringen ofte er at finde på nogle salat typer som er spændende at spise. Det handler om smage, de 4 grundsmage surt, sødt, salt, bitter og så umami. Derudover skal man også gerne have noget sprødt og noget blødt i salaten, så går det ofte ikke helt galt.
Jeg håber du vil nyde denne kyllingesalat ligeså meget som vi gør herhjemme og den kan også sagtens bruges til frokost.
Start med at finde en pande til kyllingerne
Sæt den over for fuld varme
Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian
Kom olien på panden og når den er varm, så kommer du kyllingerne på. skrue lidt ned for varmen
Vend kyllingerne nogle gange undervejs. Alt efter tykkelse skal de stege ca. 15-20 minutter
Skyl spinaten
Skyl og snit hvidkålen eller spidskålen fint
Skær rødløget i halve ringe
Skær top og bund og skal af grapefrugten og skær små filetter mellem lamellerne af grapefrugten
Ta din kartoffelskræller og skræl agurken i små strimler, Vend agurken ofte, så skiverne ikke bliver så brede. Ta ikke vandholdige stok med. Den kan du spise som forret 🙂
Dræn mozzarella kuglerne og skyld dem
Mål alle ingredienserne op og pisk dem sammen. Smag dressingen til som du kan lide den
Ta kyllingerne af varmen og skær dem i brede strimler og efterfølgende i trekanter
Start med en bund af noget af spinaten og hvidkålen.
Byg herefter salaten op med de andre ingredienser. fordel kyllingen og prøv at se om du kan mikse ingredienserne lidt, så du får et farvespil
Afslut salaten med lidt rødløg og frisk timian. Kom dressingen ud over og velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
I denne salat får du mange gode og mættende ting. Kalorier sidder helt sikkert i mozzarellaen men de giver en god fylde og noget cremethed. du kan også skifte mozzarellaen ud med feta hvis du vil. Jeg elsker selv salater om aftenen som et hovedmåltid, man bliver mæt og har det godt i kroppen bagefter. Der hvor udfordringen ofte er at finde på nogle salat typer som er spændende at spise. Det handler om smage, de 4 grundsmage surt, sødt, salt, bitter og så umami. Derudover skal man også gerne have noget sprødt og noget blødt i salaten, så går det ofte ikke helt galt.
Jeg håber du vil nyde denne kyllingesalat ligeså meget som vi gør herhjemme og den kan også sagtens bruges til frokost.
Start med at finde en pande til kyllingerne
Sæt den over for fuld varme
Krydder kyllingerne med salt, peber og tørret timian
Kom olien på panden og når den er varm, så kommer du kyllingerne på. skrue lidt ned for varmen
Vend kyllingerne nogle gange undervejs. Alt efter tykkelse skal de stege ca. 15-20 minutter
Skyl spinaten
Skyl og snit hvidkålen eller spidskålen fint
Skær rødløget i halve ringe
Skær top og bund og skal af grapefrugten og skær små filetter mellem lamellerne af grapefrugten
Ta din kartoffelskræller og skræl agurken i små strimler, Vend agurken ofte, så skiverne ikke bliver så brede. Ta ikke vandholdige stok med. Den kan du spise som forret 🙂
Dræn mozzarella kuglerne og skyld dem
Mål alle ingredienserne op og pisk dem sammen. Smag dressingen til som du kan lide den
Ta kyllingerne af varmen og skær dem i brede strimler og efterfølgende i trekanter
Start med en bund af noget af spinaten og hvidkålen.
Byg herefter salaten op med de andre ingredienser. fordel kyllingen og prøv at se om du kan mikse ingredienserne lidt, så du får et farvespil
Afslut salaten med lidt rødløg og frisk timian. Kom dressingen ud over og velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?