Revet æbledessert er hurtig og let dessert, som kun tager 15 minutter at lave.
Denne opskrift er til 4 personer
Dessert er en af de ting, som skiller vandene. Nogle elsker at spise dessert, men tør ikke lave det. Nogle elsker at lave det, men er ikke så vild med at spise det. Nogle er slet ikke til dessert og andre vil ikke spise dessert pga. sukkermængden... Der er mange meninger omkring dessert. Jeg elsker at lave det og også at spise det og for mig skal der være balance i en dessert. Denne dessert er hurtig at lave, kun ca. 15 minutter. Jeg bruger købe makroner denne gang og det er kun for at holde tiden nede... Har du lyst til at bage makroner selv, så kan jeg kun anbefale det 🙂 Håber du kan lide denne lille dessert
Find en lille pande og sæt den over mellem varme.
Hæld honning og havregryn på panden når den er varm og lad det riste i ca. 5 minutter, til havregrynene er blevet lidt gyldenbrune. Rør i dem en gang imellem
Imens havregrynene er på panden, så kan du blande skyr, yoghurt og vaniljepulver i en lille skål. Rør det godt rundt
Stil det til side
Ta havregrynene af panden og lad dem køle lidt af på en tallerken
Riv de tre æbler med skal på, på den grove side af rivejernet, ned i en lille skål
Riv skallen af appelsinen ned til æblerne, men gem lidt til topping.
Pres saften af appelsinen og vend det hele rundt.
Appelsinen hjælper med til så æblerne ikke bliver så hurtigt brune
Find 4 champagneskåle, almindelig små skåle eller glas
Fordel 2 1/2 makron, som let knuses ned i hver skål
Fordel æblerne på de 4 portioner. Sørg for ikke at få alt for meget væde med, men lidt skal der
Fordel skyr cremen ovenpå og drys til sidst med de ristet havregryn og appelsinskal
Velbekomme 🙂
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer
Dessert er en af de ting, som skiller vandene. Nogle elsker at spise dessert, men tør ikke lave det. Nogle elsker at lave det, men er ikke så vild med at spise det. Nogle er slet ikke til dessert og andre vil ikke spise dessert pga. sukkermængden... Der er mange meninger omkring dessert. Jeg elsker at lave det og også at spise det og for mig skal der være balance i en dessert. Denne dessert er hurtig at lave, kun ca. 15 minutter. Jeg bruger købe makroner denne gang og det er kun for at holde tiden nede... Har du lyst til at bage makroner selv, så kan jeg kun anbefale det 🙂 Håber du kan lide denne lille dessert
Find en lille pande og sæt den over mellem varme.
Hæld honning og havregryn på panden når den er varm og lad det riste i ca. 5 minutter, til havregrynene er blevet lidt gyldenbrune. Rør i dem en gang imellem
Imens havregrynene er på panden, så kan du blande skyr, yoghurt og vaniljepulver i en lille skål. Rør det godt rundt
Stil det til side
Ta havregrynene af panden og lad dem køle lidt af på en tallerken
Riv de tre æbler med skal på, på den grove side af rivejernet, ned i en lille skål
Riv skallen af appelsinen ned til æblerne, men gem lidt til topping.
Pres saften af appelsinen og vend det hele rundt.
Appelsinen hjælper med til så æblerne ikke bliver så hurtigt brune
Find 4 champagneskåle, almindelig små skåle eller glas
Fordel 2 1/2 makron, som let knuses ned i hver skål
Fordel æblerne på de 4 portioner. Sørg for ikke at få alt for meget væde med, men lidt skal der
Fordel skyr cremen ovenpå og drys til sidst med de ristet havregryn og appelsinskal
Velbekomme 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?