Dejlig efterårs/vinter ret med masse af grønsager og smag ikke mindst.
Denne opskrift er til 4 personer.
Denne ret "Sødkartoffelsuppe med rejer" er fantastisk om efteråret eller i de kolde vinterdage. I denne opskrift er der rigtig mange grønsager og ikke mange øvrige ting, som får kalorie indholdet op. Sødkartoffel giver suppen en naturlig sødme, så det er vigtigt at krydre suppen rigtig godt.
Jeg elsker sødkartoffel og det er fordi den har så mange anvendelsesmuligheder. Samtidig har den ikke det samme stivelses indhold og kalorier, som almindelige kartofler.
Tag de optøede rejer ud af posen og pil dem, så de er klar til stegning.
Bruger du kylling (1/2 kyllingebryst per person), så vent med at stege dem til suppen er i gang med at koge.
Start med at varme en gryde op.
Hak løgene og hvidløgene i tern. Tilsæt dem i gryden, sammen med smør og timian. Steg dem ved middelvarme, så løgene begynder at blive gennemsigtig, de må ikke blive brændte. Steg dem i ca. 5 minutter
Tilsæt sødkartoflerne, som du har hakket i 2x2 cm tern. Du kan sagtens gøre det grovere, men så bliver kogetiden også længere.
Sauter dem i gryden sammen med løg og hvidløg i ca. 5 minutter og tilsæt lidt salt og peber, samt den chili du har valgt.
Tilsæt vand og mælk og lad suppen koge i 15-20 minutter
Når suppen er klar og kartoflerne er kogt. Skal du blende suppen
Du kan enten gøre det med stavblender eller i en almindelig blender.
Smag suppen til med salt og peber
Er suppen for tyk kan du altid tilføje lidt ekstra mælk eller vand
Varm en pande op og steg rejerne i cirka 2-3 minutter. Krydder dem med lidt salt og peber
Hak forårsløg i små skiver
Vask og hak let dild eller bronzefennikel
Hæld suppen i en skål
Tilsæt rejer, forårsløg og dild på toppen.
Spis den mens den er dejlig varm
Jeg håber du vil nyde denne ret, ligeså meget som jeg gør.
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 4 personer.
Denne ret "Sødkartoffelsuppe med rejer" er fantastisk om efteråret eller i de kolde vinterdage. I denne opskrift er der rigtig mange grønsager og ikke mange øvrige ting, som får kalorie indholdet op. Sødkartoffel giver suppen en naturlig sødme, så det er vigtigt at krydre suppen rigtig godt.
Jeg elsker sødkartoffel og det er fordi den har så mange anvendelsesmuligheder. Samtidig har den ikke det samme stivelses indhold og kalorier, som almindelige kartofler.
Tag de optøede rejer ud af posen og pil dem, så de er klar til stegning.
Bruger du kylling (1/2 kyllingebryst per person), så vent med at stege dem til suppen er i gang med at koge.
Start med at varme en gryde op.
Hak løgene og hvidløgene i tern. Tilsæt dem i gryden, sammen med smør og timian. Steg dem ved middelvarme, så løgene begynder at blive gennemsigtig, de må ikke blive brændte. Steg dem i ca. 5 minutter
Tilsæt sødkartoflerne, som du har hakket i 2x2 cm tern. Du kan sagtens gøre det grovere, men så bliver kogetiden også længere.
Sauter dem i gryden sammen med løg og hvidløg i ca. 5 minutter og tilsæt lidt salt og peber, samt den chili du har valgt.
Tilsæt vand og mælk og lad suppen koge i 15-20 minutter
Når suppen er klar og kartoflerne er kogt. Skal du blende suppen
Du kan enten gøre det med stavblender eller i en almindelig blender.
Smag suppen til med salt og peber
Er suppen for tyk kan du altid tilføje lidt ekstra mælk eller vand
Varm en pande op og steg rejerne i cirka 2-3 minutter. Krydder dem med lidt salt og peber
Hak forårsløg i små skiver
Vask og hak let dild eller bronzefennikel
Hæld suppen i en skål
Tilsæt rejer, forårsløg og dild på toppen.
Spis den mens den er dejlig varm
Jeg håber du vil nyde denne ret, ligeså meget som jeg gør.
Har du noget du gerne vil dele ?