Salat med æg og rejer. Ja det lyder simpelt og det er det også.. men rigtig godt for dig
Denne opskrift er til 1 person
Salat uden dressing og med de samme ting igen og igen... Kan virkelig ødelægge en god sund livsstil. Jeg vil forsøge at vise dig forskellige opskrifter hvor du ikke behøver spise den samme salat igen og igen
Og ja der må gerne komme dressing på. Så længe du laver det selv. 🙂
Start en lille gryde op med varm vand... Når de koger, så put ægget i og giv det ca. 9 minutter
Imens
Skyld alle grønsagerne og hak dem der skal hakkes og begynd så småt at anrette din salat... Husk at bygge din salat op i lag, så du hele tiden får lidt af det hele med. Tag halvdelen af spinaten og de andre ting og læg det på og så tag den anden del og put ovenpå, Så sikrer du dig den bedst bid. Gem lidt forårsløg til toppen, samt dild.
Dræn og skyld rejerne og kom dem overpå.
Nu skulle ægget gerne vær færdig. Køl det lidt ned i kold vand og pil det og skær det i 4 både. Fordel dem udover salaten.
Hæld olie og æbleeddike udover retten og drys med de sidste forårsløg og dild og kværn frisk salt og peber udover
Server den og nyd det.
Ingredients
Directions
Denne opskrift er til 1 person
Salat uden dressing og med de samme ting igen og igen... Kan virkelig ødelægge en god sund livsstil. Jeg vil forsøge at vise dig forskellige opskrifter hvor du ikke behøver spise den samme salat igen og igen
Og ja der må gerne komme dressing på. Så længe du laver det selv. 🙂
Start en lille gryde op med varm vand... Når de koger, så put ægget i og giv det ca. 9 minutter
Imens
Skyld alle grønsagerne og hak dem der skal hakkes og begynd så småt at anrette din salat... Husk at bygge din salat op i lag, så du hele tiden får lidt af det hele med. Tag halvdelen af spinaten og de andre ting og læg det på og så tag den anden del og put ovenpå, Så sikrer du dig den bedst bid. Gem lidt forårsløg til toppen, samt dild.
Dræn og skyld rejerne og kom dem overpå.
Nu skulle ægget gerne vær færdig. Køl det lidt ned i kold vand og pil det og skær det i 4 både. Fordel dem udover salaten.
Hæld olie og æbleeddike udover retten og drys med de sidste forårsløg og dild og kværn frisk salt og peber udover
Server den og nyd det.
Har du noget du gerne vil dele ?