Varm salat med bagt græskar, advokado og spejleæg Sjov kombination men det smager dejligt
Denne mængde er til en 1 person
Jeg vil hurtigt sige... At ja det lyder som en sjov kombination... Men det smager godt... Det man skal huske ved denne salat er at man skal bruge godt med salt og peber for at balancere alle de søde rådvarer ud. Så med mindre du vil spise noget der minder om en dessert. Så husk salt og peber
Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft
Vask din butternut squash og skær skralden af den og skær den i 0,5 cm skiver ud af den. Hæld dem i en pose sammen med 2 spsk. olivenolie, timian, salt og peber
Læg dem i bradepande og bag dem i 20-25 minutter i ovnen.
Skær rødløg i tynde skiver
Skær bladselleri i 0,5 cm tykke skiver
Ta stenen ud af avokadoen og skær den i skiver
Skær spidskålen i lidt grove stykker
Varm en pande op... cirka 10 minutter før græskaren er færdig.
Jeg ved god mange tænker at man ikke skal spise smør når man skal tabe sig.. Men set fra mit synspunkt handler det om at maden smager godt og man så justere mængden i stedet.. derfor
Kom lidt smør på panden og lad det bruse af
Kom æggene på panden og skru ned på medium varme og lade dem stege stille og roligt
Tag butternut squash ud af ovnen.
Start med at lægge spidskålen på i bunden og læg derpå den bagte græskar og herefter bladselleri, rødløg og avokado.
Drys herefter med friskkværnet salt og peber.
Læg de tre spejle æg ovenpå og drys igen med salt og peber.
Hvis du vil kan du pynte med lidt skovsyre eller citronskal... Det giver lidt syre til retten.
Jeg håber du vil nyde denne ret. 🙂
Ingredients
Directions
Denne mængde er til en 1 person
Jeg vil hurtigt sige... At ja det lyder som en sjov kombination... Men det smager godt... Det man skal huske ved denne salat er at man skal bruge godt med salt og peber for at balancere alle de søde rådvarer ud. Så med mindre du vil spise noget der minder om en dessert. Så husk salt og peber
Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft
Vask din butternut squash og skær skralden af den og skær den i 0,5 cm skiver ud af den. Hæld dem i en pose sammen med 2 spsk. olivenolie, timian, salt og peber
Læg dem i bradepande og bag dem i 20-25 minutter i ovnen.
Skær rødløg i tynde skiver
Skær bladselleri i 0,5 cm tykke skiver
Ta stenen ud af avokadoen og skær den i skiver
Skær spidskålen i lidt grove stykker
Varm en pande op... cirka 10 minutter før græskaren er færdig.
Jeg ved god mange tænker at man ikke skal spise smør når man skal tabe sig.. Men set fra mit synspunkt handler det om at maden smager godt og man så justere mængden i stedet.. derfor
Kom lidt smør på panden og lad det bruse af
Kom æggene på panden og skru ned på medium varme og lade dem stege stille og roligt
Tag butternut squash ud af ovnen.
Start med at lægge spidskålen på i bunden og læg derpå den bagte græskar og herefter bladselleri, rødløg og avokado.
Drys herefter med friskkværnet salt og peber.
Læg de tre spejle æg ovenpå og drys igen med salt og peber.
Hvis du vil kan du pynte med lidt skovsyre eller citronskal... Det giver lidt syre til retten.
Jeg håber du vil nyde denne ret. 🙂
Har du noget du gerne vil dele ?