Ja du må gerne spise chokolade, selvom du gerne vil tabe dig. Disse lækre rugbar er fyldt med gode ting for din krop og så chokolade. Hvad kan man forlange mere. Giver ca. 16 stk.
Giver ca. 16 chokolade rugbar
Jeg har lavet denne rugbar, så den kan bruges til flere forskellige situationer. Du kan bruge den som en aftenssnack eller et mellemmåltid når du bliver lækkersulten i løbet af dagen. Må være ærlig at sige, at jeg kan også finde på at tage den til morgenmad sammen med et blødkogt æg og en lille smule skyr til en weekend morgenmad. Bare husk, kun en per måltid... Selvom jeg godt ved det er svært.
Rugbaren kan laves i muffinsforme hvis du ikke har andet. Men jeg kan godt lide at bruge aflange silikoneforme til denne opskrift. Da det er lettere at styre tilberedningen
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft
Dette er en meget let opskrift
Hak chokolade, hasselnødder og dadler og bland det hele godt sammen med de andre ingredienser. Herefter skal du fylde det i formene. Bruger du muffinsforme, så må du ikke fylde dem mere en lige over halv fuld.
Bag chokolade rugbarene i ca. 25 minutter ved 175 grader.
Lad dem køle af i formene.
Rugbarene kan holde sig friske i ca. 3 dage. Men ellers fungere de også fint med at blive frosset ned.
Ingredients
Directions
Giver ca. 16 chokolade rugbar
Jeg har lavet denne rugbar, så den kan bruges til flere forskellige situationer. Du kan bruge den som en aftenssnack eller et mellemmåltid når du bliver lækkersulten i løbet af dagen. Må være ærlig at sige, at jeg kan også finde på at tage den til morgenmad sammen med et blødkogt æg og en lille smule skyr til en weekend morgenmad. Bare husk, kun en per måltid... Selvom jeg godt ved det er svært.
Rugbaren kan laves i muffinsforme hvis du ikke har andet. Men jeg kan godt lide at bruge aflange silikoneforme til denne opskrift. Da det er lettere at styre tilberedningen
Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft
Dette er en meget let opskrift
Hak chokolade, hasselnødder og dadler og bland det hele godt sammen med de andre ingredienser. Herefter skal du fylde det i formene. Bruger du muffinsforme, så må du ikke fylde dem mere en lige over halv fuld.
Bag chokolade rugbarene i ca. 25 minutter ved 175 grader.
Lad dem køle af i formene.
Rugbarene kan holde sig friske i ca. 3 dage. Men ellers fungere de også fint med at blive frosset ned.
Har du noget du gerne vil dele ?